Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Leo Grozavu are zilele numărate la Sepsi! Dezvăluiri șocante: înainte de Fulop, Grozavu a lovit și un junior

Publicat:

susțin ca (52 de ani), tehnicianul lui Sepsi, i-a aplicat un upercut in barbie și lui , 18 ani, imediat dupa meciul cu Poli Iași pierdut in campionat (1-3). Incidentele violente provocate de antrenorul (52 de ani), care continua sa-și loveasca jucatorii, vor fi analizate azi intr-o ședința a conducerii de la Sepsi. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvaluiri macabre! Cadavrul lui Konstantin Koltsov zace de doua saptamani la morga din Miami! Fosta soție face dezvaluiri șocante: „Nu știe nimeni, nimic”

12:00, 02.04.2024 - Fosta soție a sportivului a facut declarații șocante in presa din Belarus. Frumoasa Yulia Mikhailova susține ca inmormantarea lui Konstantin Koltsov va avea loc la Mink, insa nu are nicio alta informație despre cadavrul acestuia!CITEȘTE AICI DECLARAȚIE TULBURATOARE ALE FEMEII!

Dezvaluiri șocante depsre barbatul mort, gasit legat de maini și de picioare, pe un acoperiș din București. Ce au vazut martorii: ”Avea la gat o...”

10:00, 16.03.2024 - Cazul barbatului mort in București continua cu dezvaluiri șocante! Trupul sau neinsuflețit al barbatului a fost gasit pe acoperiș, legat de maini și de picioare. Martorii au marturisit ce au vazut la fața locului in momentul in care a fost gasit!

Otelul – FCU | Giovanni Costantino si Juan Bauza au prefatat meciul de la Galati

16:56, 08.02.2024 - FCU Craiova are parte de o deplasare grea in etapa a 25-a din Superliga, urmand sa o intalneasca vineri, de la ora 17.00, pe Otelul Galati. Despre acest duel au vorbit astazi, intr-o conferinta de presa, antrenorul oltenilor, Giovanni Costantino, si decarul Juan Bauza. VEZI VIDEO! Superliga, etapa 25…


Ce parere ai despre aceasta stire?