Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV: De ce a murit Japo Mic. Marturia cutremuratoare de dupa gratii a tatalui inchis in Franta (AUDIO)

Publicat:

Declaratii emotionante date de tatal ”Japonezului” spanzurat la inchisoarea din Gherla. ””, cum este el cunoscut in lumea ”baietilor de baieti”, arestat preventiv, in Franta, a vorbit de dincolo de gratii despre sinuciderea singurului sau baiat, oferind o explicatie pentru gestul extrem al tanarului . ZiarMM.ro va prezinta in exclusivitate un interviu realizat in lumea care i-a adus celui din urma un tragic sfarsit. A vorbit cu el inainte de Sarbatori. Baiatul s-a plans ca mancarea contine substante ciudate, iar ulterior a suferit un preinfarct. “Am vorbit cu el…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Marturia cutremuratoare a unei tinere ranite de Vlad Pascu: Nu s-a dat jos din mașina. Ne-a lovit și s-a intors in Vama

17:15, 18.04.2024 - La opt luni de la tragedia de la 2 Mai, o tanara care a fost ranita in accidentul produs de Vlad Pascu a rupt tacerea, marturisind ca acesta nu s-a dat jos din mașina dupa impact, ci a condus inapoi in Vama Veche. Fata, colega cu Sebastian Olariu la Facultatea de Geografie de la Universitatea […] The…

Declaratii cutremuratoare!: Una dintre supravietuitoarele tragediei de la 2 Mai povesteste chinul prin care a trecut! (VIDEO)

13:35, 18.04.2024 - Una dintre supravietuitoarele tragediei de la 2 Mai, judetul Constanta, eveniment soldat cu uciderea din culpa a doi tineri si ranirea altor trei, povesteste chinul prin care a trecut In dosar, Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul…

VIDEO. Marturii terifiante ale tatalui lui Sebi, baiatul ucis in accidentul de la 2 Mai de catre Vlad Pascu: “Ne datorați 500 de lei”

14:50, 13.04.2024 - Tatal lui Sebi Olariu, tanarul care a fost ucis de Vlad Pascu in terifiantul accident de la 2 Mai, a fost prezent in podcastul ”Fain și Simplu”, moderat de Mihai Morar. Cu durere in suflet, acesta a vorbit despre momentul in care a aflat ca fiul sau s-a stins din viața. “Era o doamna la […]

Marturia cutremuratoare a unui fost agent CIA despre cum a fost ranit la Moscova de un atac misterios

20:00, 04.04.2024 - Fostul ofițer de operațiuni CIA Marc Polymeropoulos, cu 26 de ani de cariera, care a participat la operațiuni contrateroriste in multiple zone de conflict de la Bagdad la Kabul, relateaza pentru „The Insider” lupta sa indelungata cu sindromul Havana, dar și pentru a obține tratament și compensații.

Mama Mariei, femeia insarcinata care a murit in Bacau, a facut declarații. Cum s-au comportat medicii cu fiica ei, cand au ajuns la Maternitate: ”Am vorbit cu ea...”

08:40, 03.04.2024 - In urma cu o zi, o femeie insarcinata a avut un sfarșit tragic la Maternitatea din Bacau. S-a stins din viața la 24 de ore dupa ce a ajuns acolo, iar acum soțul ei ii acuza pe medici de malpraxis. Mama femeii a facut declarații revoltatoare despre cum i-a spus fiica ei ca s-ar fi comportat medicii cu…

Primarul de Bolduresti, care l-ar fi ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:20, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care ar fi lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.


Ce parere ai despre aceasta stire?