Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV / Culiță Sterp, prima reacție după moartea Andreei, prietena lui bună: „Era o fată foarte așezată și la locul ei”

Publicat:

, tanara care și-a dat ultima suflare la Paris, cu doar puțin timp inainte sa fie ceruta de soție de catre iubitul ei l-a devastat pe Culița Sterp. Tanara, dar și iubitul ei eau foarte buni prieteni cu artistul și, contactat de reporterii www.spynews.ro, cantarețul ne-a oferit prima reacție cu privire la tragedie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima reacție a Biancai Iordache, dupa ce a fost acuzata ca și-a inșelat iubitul cu Catalin Cazacu! Ce spune șatena despre imaginile ajunse publice

22:50, 29.05.2024 - Bianca Iordache a facut declarații in exclusivivitate pentru Spynews.ro, dupa ce a fost acuzata ca și-a inșelat iubitul cu Catalin Cazacu. Cum au ajuns imaginile publice, dar și ce relație este intre șatena și prezentatorul TV.

Prima reacție a Simonei Halep, dupa abandonul de la Paris: „Prea riscant”

19:16, 15.05.2024 - Simona Halep (32 de ani, locul 1.149 mondial) s-a vazut nevoita sa abandoneze in setul 2 al meciului cu McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA) de la Trophee Clarins din cauza durerilor la genunchiul stang. La ieșirea de pe teren, romanca a oferit o reacție „la cald”. Revenirea Simonei Halep in circuit…

Horia Tecau se gandește la Jocurile Olimpice: „Cu Simona Halep, avem șanse la podium”

14:26, 15.05.2024 - Horia Tecau, capitanul echipei Romanie de Billie Jean King Cup, a vorbit despre șansele Simonei Halep de a prinde un loc la Jocurile Olimpice din vara, de la Paris. Simona Halep ar trebui sa fie in top 400 WTA pentru a putea juca pentru Romania. Ea e in prezent pe 1149 WTA și are nevoie de rezultate…

Halep joaca, astazi, pe zgura dupa 2 ani: avertismentul specialiștilor pentru Simona

08:35, 14.05.2024 - Halep va juca (dupa ora 15.00, Digi Sport), la Paris, in cadrul Trophee Clarins (13-19 mai). Vorbim despre o competiție WTA 125 care, in trecut, ar fi fost mult sub nivelul ei. Acum insa, Simona e obligata sa o ia de jos.

Lupte: Kriszta Incze si Catalina Axente au obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris

10:15, 11.05.2024 - Delegația Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Paris numara in acest moment 85 de sportivi, dupa rezultatele obținute de luptatoarele Kriszta Incze și Catalina Axente la turneul preolimpic mondial de la Istanbul.

Operațiune de recuperare din lacul Iulius Mall Cluj! O clujeanca și-a scapat telefonul scump in apa: ”Imi pare rau ca ați ajuns in așa hal”

11:25, 28.04.2024 - O clujeanca trece prin emoții mari, dupa ce a scapat un iPhone performant in lacul de la Iulius Mall. Iubitul acesteia umbla sa caute scafandri pentru a recupera dispozitivul scapat in timpul unei ședințe de ”shooting”. ”Prietena mea și a scapat telefonul in lac la iulius acum o ora (sambata seara),…


Ce parere ai despre aceasta stire?