Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exces de zel în Parcul Est. Copac bătrân de zeci de ani, „ciopârțit”. Biolog: „Nu recomand entuziasmul în utilizarea drujbei”

Publicat:


Profesor al Universitații Babeș-Bolyai, biologul  atenționeaza administrația orașului sa nu taie fara discernamânt arborii batrâni de zeci de ani din zona , aratând ca aceștia sunt o valoare naturala extraordinar de mare.


El a aratat ca aceștia prezinta un risc foarte mic de producere de accidente grave în cazul în care sunt rupți de vânt, citând un studiu realizat în .

&"Știați ca riscul de a fi accidentat grav sau mortal de…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

Mierla care imita sirena mașinilor de poliție. Pasarea traiește intr-un copac de langa o secție din Marea Britanie

19:30, 11.04.2024 - O mierla a devenit vedeta in Marea Britanie, dupa ce a inceput sa imite sunetele emise de sirenele mașinilor de poliție. Pasarea a invațat melodia pe doua tonuri, in timp ce statea intr-un copac de langa sediul Politiei Rutiere din regiunea Thames Valley, informeaza BBC, citat de Agerpres.

Marea Britanie neaga orice implicare in utilizarea rachetelor sale cu raza lunga de catre Ucraina

18:30, 28.02.2024 - Marea Britanie a negat, miercuri, orice participare directa la vizarea de catre armata ucraineana a unor obiective tintite de rachetele cu raza lunga de actiune Storm Shadow furnizate Kievului in razboiul sau impotriva Rusiei, asa cum a lasat sa se inteleaga cancelarul german Olaf Scholz, scrie Agerpres. 

Doliu in familia regala din Marea Britanie. A fost gasit mort in casa, in urma cu puțin timp

13:55, 28.02.2024 - Doliu in familia regala din Marea Britanie! Ginerele prințului și prințesei Michael de Kent, Thomas Kingston, a decedat. Moartea lui i-a șocat pe membrii Familiei Regale britanice. Decesul ar fi survenit marți, 26 februarie 2024, in jurul orei 18.00. Thomas Kingston, soțul lui Lady Gabriella Windsor,…

Danemarca se alatura Ucrainei: devine a patra tara care semneaza cu un acord pentru garantii de securitate

04:35, 24.02.2024 - Danemarca a semnat vineri, in ajunul implinirii a doi ani de la invazia rusa din Ucraina, un acord bilateral pe 10 ani prin care ofera Kievului garantii de securitate, iar premierul Mette Frederiksen a transmis ca Europa trebuie sa-si refaca mai rapid stocurile de arme, relateaza Reuters, citat de news.ro.…

Adio telefoane mobile in școli! Guvernul a luat decizia care le permite directorilor sa interzica utilizarea acestor dispozitive inclusiv in pauze, in Marea Britanie

12:35, 22.02.2024 - Telefoanele mobile vor fi interzise in școlile din Marea Britanie, ca parte a planului guvernamental de a reduce perturbarile la clasa și de a ameliora comportamentul elevilor pe parcursul procesului de invațamant.


Ce parere ai despre aceasta stire?