Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Evaluare gratuită la aluniţe

Publicat:

In aceasta luna se desfasoara campania de evaluare gratuita a alunitelor. Aceasta se refera strict la consultul dermatologic al alunitelor suspecte cu ajutorul dermatoscopului si nu include realizarea unei harti dermatoscopice sau efectuarea altor evaluari suplimentare. , astfel de consulturi se desfasoara la Spitalul de , , si in cabinetele medicale , , si . V. RohianuThe post Evaluare gratuita la alunite first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

GRADAȚIA DE MERIT Profesorii care participa la simularile examenelor naționale primesc puncte in fișa de (auto)evaluare

10:35, 26.04.2024 - Cadrele didactice care participa la simularile examenelor naționale pot sa primeasca 3 puncte in fișa de (auto)evaluare pentru gradația de merit 2024, potrivit unui ordin publicat in Monitorul Oficial. The post GRADAȚIA DE MERIT Profesorii care participa la simularile examenelor naționale primesc puncte…

ORAȘUL NEGREȘTI-OAȘ Campanie gratuita de colectare a deșeurilor textile și voluminoase

06:50, 18.04.2024 - Primaria orașului Negrești-Oaș, in parteneriat cu operatorul de salubritate CleanMan, organizeaza prima campanie din acest an pentru colectarea deșeurilor voluminoase și a celor fabricate din materiale textile.  The post ORAȘUL NEGREȘTI-OAȘ Campanie gratuita de colectare a deșeurilor textile și voluminoase…

PENTRU PACIENȚII DIN NEGREȘTI Taina Sfantului Maslu la Spitalul “Dr. Pop Mihai”

17:00, 14.04.2024 - Un sobor de preoți, condus de parintele protopop Marcel I. Malanca, a savarșit Taina Sfantului Maslu la Spitalul orașenesc Dr. Pop Mihai din Negrești-Oaș. The post PENTRU PACIENȚII DIN NEGREȘTI Taina Sfantului Maslu la Spitalul “Dr. Pop Mihai” first appeared on Informatia Zilei .

Taina Sfantului Maslu la Spitalul “Dr. Pop Mihai” Negrești-Oaș

16:50, 14.04.2024 - Un sobor de preoți, condus de parintele protopop Marcel I. Malanca, a savarșit Taina Sfantului Maslu la Spitalul orașenesc Dr. Pop Mihai din Negrești-Oaș. The post Taina Sfantului Maslu la Spitalul “Dr. Pop Mihai” Negrești-Oaș first appeared on Informatia Zilei .

ANCHETA LA SPITALUL SFANTUL PANTELIMON Corpul de control trimis dupa decesele suspecte ale a 19 pacienți

10:15, 12.04.2024 - Colegiul Medicilor a anunțat și el ca a demarat o ancheta in coordonare cu Departamentul de Jurisdicție Profesionala. The post ANCHETA LA SPITALUL SFANTUL PANTELIMON Corpul de control trimis dupa decesele suspecte ale a 19 pacienți first appeared on Informatia Zilei .

Cazurile tot mai frecvente de malarie i-au speriat pe romani. Ce spun experții in turism

06:00, 08.02.2024 - Tot mai cautate, vacanțele exotice pot fi periculoase, atrag atenția medicii și experții in turism. Din luna noiembrie, saptamanal, la Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr.Victor Babeș“ ajung pacienți cu malarie severa. Iar parte din ei au inceput sa piarda lupta cu boala.

Ministrul Rafila anunța stare de alerta epidemiologica din cauza creșterii cazurilor de gripa. „Nu introducem restricții”

17:20, 01.02.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat joi, 1 februarie, ca Romania este in stare de alerta epidemiologica din cauza creșterii numarului de cazuri de gripa timp de trei saptamani consecutiv. Ministrul a subliniat ca „nu se instituie niciun fel de restricții”, insa a facut o serie de recomandari…

Opt copii din Timiș au fost internați cu suspiciune de botulism. Doi dintre ei sunt in stare grava

11:25, 29.01.2024 - Opt copii din judetul Timis au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Victor Babes" din Timisoara, cu suspiciune de botulism, doi dintre micuti necesitand monitorizare permanenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?