Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eva Longoria, în culmea fericirii: actriţa de 42 de ani, însărcinată cu primul său copil

Publicat:

Cunoscuta actrita americana este însarcinata în patru luni cu primul sau copil, potrivit revistei '', care citeaza un reprezentant al artistei de origine mexicana, relateaza miercuri EFE.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

George Simion este in culmea fericirii: soția lui a nascut

20:15, 24.04.2024 - Liderul AUR, George Simion, este in culmea fericirii, dupa ce soția lui Ilinca a nascut un baiețel.”Mulțumesc, m-ai facut bogat: tata de baiat!”, a scris George Simion, pe pagina personala de Facebook.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Caz șocant! Copil de 11 ani, ucis cu cuțitul in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit. Barbatul fusese eliberat din inchisoare cu o zi inainte de atac

17:41, 16.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, dupa ce un copil in varsta de 11 ani a incercat sa iși apere mama insarcinata de fostul iubit. La doar o zi dupa ce barbatul a fost eliberat din inchisoare, acesta a vrut sa ii ia viața fostei partenere, insa, din neatenție, l-a omorat pe fiul femeii.

Star Matinal. Tzanca Uraganu, in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam. Artistul i-a sarit in aparare: „V-am spus ca...” / VIDEO

10:50, 15.03.2024 - Tzanca Uraganu a fost in culmea fericirii dupa eliberarea lui Florin Salam! Artistul a crezut mereu in nevinovația celebrului manelist și i-a sarit in aparare. Ce a marturisit cantarețul, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Gigi Becali, din nou in culmea fericirii » Vestea pe care i-a dat-o fiica lui: „Aștept cu slava și bucurie”

10:31, 21.02.2024 - Gigi Becali a anunțat marți ca a primit o noua veste care l-a dus in culmea fericirii: va fi din nou bunic. Fiica cea mare a patronului FCSB, Teodora (29 de ani), este din nou insarcinata, dupa cum a dezvaluit omul de afaceri. Gigi Becali va fi din nou bunic „Eu cu slava și bucurie, aștept al treilea…


Ce parere ai despre aceasta stire?