Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eva Kaili, implicată în scandalul Qatargate, eliberată din închisoare după patru luni și plasată în arest la domiciliu

Publicat:

Justitia belgiana a hotarat miercuri, 12 aprilie, sa o scoata din inchisoare pe fosta vicepresedinta a , , si sa o plaseze in detentie la domiciliu cu o bratara electronica, a informat Agenția France Presse, potrivit presei romane .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Aung San Suu Kyi, transferata din inchisoare in arest la domiciliu

11:15, 17.04.2024 - Lidera opozitiei din Myanmar, Aung San Suu Kyi, a fost transferata de junta aflata la putere din inchisoare in arest la domiciliu, a declarat miercuri citata de AFP, potrivit Agerpres. Aung San Suu Kyi (78 de ani) a fost condamnata la 27 de ani de inchisoare dupa lovitura de stat organizata de junta…

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.

Eleva care l-a injunghiat pe pedagogul de la colegiul oradean „Traian Vuia”, plasata in arest la domiciliu

20:21, 07.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a decis, joi dupa-amiaza, sa o elibereze de dupa gratii pe eleva de 16 ani, de la colegiul „Traian Vuia”, acuzata de tentativa de omor dupa ce l-a injunghiat pe un pedagog din cadrul școlii.

Eva Kaili, eurodeputata din scandalul „Qatargate”, lasata fara imunitate

11:11, 07.02.2024 - Parlamentul European i-a ridicat marti imunitatea fostei sale vicepresedinte Eva Kaili, deschizand calea unei anchete privind presupusa implicare a eurodeputatei intr-un caz de frauda in dauna bugetului UE, relateaza Reuters. Dosarul de frauda este separat de scandalul de coruptie, numit „Qatargate”,…

Parlamentul European i-a ridicat imunitatea eurodeputatei Eva Kaili intr-un dosar de frauda, separat de scandalul „Qatargate”

10:50, 07.02.2024 - Parlamentul European i-a ridicat marti imunitatea fostei sale vicepresedinte Eva Kaili, deschizand calea unei anchete privind presupusa implicare a eurodeputatei intr-un caz de frauda in dauna bugetului UE.

Solicitarea incredibila facuta de o tanara de 23 de ani carabinierilor: "Pur și simplu nu mai rezist"

14:25, 05.02.2024 - Tanara a fost prinsa cu un kilogram de substanțe narcotice ilegale asupra ei, pe insula Ischia, unde a mers pentru a se distra, potrivit propriilor declarații. Aceasta a fost plasata in arest la domiciliu in așteptarea procesului, la locuința sa din Pozzuoli, relateaza Sky TG24 potrivit Ziare.com.Situația…

Tanara, prinsa cu 1 kilogram de hașiș: ”Mai bine merg la inchisoare decat in arest la domiciliu cu mama”

12:00, 05.02.2024 - O tanara in varsta de 23 de ani, din Italia, a preferat sa mearga la inchisoare in loc sa stea in continuare in arest la domiciliu deoarece nu mai suporta sa imparta casa cu propria mama. Tanara a fost prinsa cu un kilogram de substanțe narcotice ilegale asupra ei, pe insula Ischia, unde a mers […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?