Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Etichete speciale pentru sucuri și dulciuri. Vom ști la ce boli ne expunem copiii

Publicat:

Studiile facute pe mai multe tipuri de produse destinate copiilor de specialiștii in medicina și de cei in nutriție arata ca acestea au foarte multe componente chimice, care dupa o anumita perioada de timp dezvolta diferite afecțiuni. Pentru a evita imbolnavirea copiilor, aleșii vor ca toate produsele destinate acestora, in special sucurile și dulciurile, sa fie foarte concret inscripționate, in așa fel incat toți cei care le consuma sa știe la se expun. Concret, copiii și parinții vor ști la ce boli se pot expune atunci cand consuma sucuri, dulciuri sau alimente, intrucat pe eticheta fiecarui…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

Muzeul de Arta Populara Constanta: Ateliere de pedagogie muzeala cu tematica Papusi din fire colorate

15:00, 29.03.2024 - In perioada 3 5 aprilie, la Muzeul de Arta Populara se organizeaza ateliere de pedagogie muzeala cu tematica "Papusi din fire colorate" destinate copiilor din ciclul primar. In perioada 3 5 aprilie, la Muzeul de Arta Populara se organizeaza ateliere de pedagogie muzeala cu tematica "Papusi din fire…

mulți copii adulți sunt susținuți financiar de catre parinți

09:50, 24.03.2024 - Aproape jumatate dintre parinții americani iși ajuta copiii adulți sa acopere costurile de trai – unii dintre ei spunand ca dependența copiilor lor creeaza presiune asupra propriilor lor finanțe, scrie The Guardian. Roberto, in varsta de 60 de ani, din Santa Cruz, California, ii da fiului sau adult…

Analiza: Copiii ucraineni, mai tristi decat copiii refugiati din alte tari

14:45, 20.03.2024 - Dintre copiii nevoiti sa se refugieze, cei ucraineni raporteaza intr o proportie mai mare sentimente negative Dintre copiii refugiati din alte tari decat Ucraina, aproape un sfert 23 nu merg la scoala Numarul de copii din Ucraina care spera sa se reintoarca acasa e mai mare decat al celor din alte tari…

Ștefan Darabuș: Ultima data cand am fost in vizita la Mariuca, inima noastra s-a umplut din nou de emoție

11:25, 12.03.2024 - Ștefan Darabuș, directorul național al Hope and Homes for Children Romania (HHC), aduce in atenția publicului o noua familie pe care fundația o susține prin intermediul programului FAMILIA, INTREGUL MEU, o inițiativa prin care copiii sunt ținuți langa parinți și parinții departe de saracie. Iata postarea…

Sanatatea orala a copiilor. Reguli pentru o igiena orala corecta

13:50, 26.02.2024 - Sanatatea orala a copiilor joaca un rol important dezvoltarea lor generala. Ingrijirea adecvata a dinților și a gingiilor incepe inca din primii ani de viața și este esențiala pentru a preveni problemele dentare. Respectarea unor reguli simple pentru o igiena orala contribuie și la formarea unor obiceiuri…

Parinții copiilor de la gradinița groazei din Popești-Leordeni stiau ca instituția nu e acreditata. Cat plateau pentru coșmarul copiilor

07:35, 19.02.2024 - Parinții care au copiii la gradinița groazei din Popești-Leordeni, știau ca instituția nu este acreditata de Ministerul Educației. Ei ii acuza pe patronii centrului educațional ca au ascuns comportamentul educatoarei.  Parinții plateau lunar intre 1.100 și 1.600 de lei, pentru a le fi ingrijiți corespunzator…

World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari

12:10, 15.02.2024 - STUDIU World Vision Romania: Aproape jumatate dintre parinții din mediile defavorizate nu citesc alaturi de copiii lor preșcolari. 42% dintre parinții din mediile defavorizate se implica doar uneori, rar sau chiar deloc in activitațile educaționale ale copiilor, precum lectura, conform unuia dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?