Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Estonian ForMin: We must continue to politically, economically isolate Russia

Publicat:

Estonia's Foreign Minister Eva-Maria Liimets, who is currently paying a visit to Bucharest, said that Russia must be further isolated in terms of politics and economy, mentioning that it is important that the Russian-Ukrainian negotiations be carried out without military pressure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro ×

Help your friends know more about Romania!

Share this article on Facebook

Share this article!

× NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut”

15:10, 07.05.2024 - Continue reading Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut” at Info real.

Romania a intrat in Air Schengen. Ce acte le sunt necesare minorilor pentru a calatori

08:45, 01.04.2024 - Romania a intrat in Air Schengen. Ce acte le sunt necesare minorilor pentru a calatori Continue reading Romania a intrat in Air Schengen. Ce acte le sunt necesare minorilor pentru a calatori at Tabu.

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.

Program Formula 3™, Marele Premiu al Australiei. Urmarește a doua cursa Formula 3™ din sezonul 2024, 22 – 24 martie

12:00, 18.03.2024 - Antena este casa Formula 1™ in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de canalele Antena si in platforma AntenaPLAY.

(AUDIO) Iași: Mihai Chirica solicita partidelor PSD și PNL sa continue parteneriatul, in vederea creșterii increderii Romaniei in plan internațional

15:40, 07.03.2024 - Primarul Iașului, Mihai Chirica a solicitat, astazi, conducerilor partidelor PSD și PNL sa continue parteneriatul in vederea creșterii increderii Romaniei in plan internațional. Apelul a fost facut in condițiile in care, in ultimele luni, se constata o migrație semnificativa a multor primari din PNL…

6 martie, ziua in care comuniștii au pus mana pe putere in Romania. In 1945, Guvernul lui Petru Groza, supranumit „burghezul roșu“, a inceput sovietizarea țarii VIDEO

00:10, 06.03.2024 - Continue reading 6 martie, ziua in care comuniștii au pus mana pe putere in Romania. In 1945, Guvernul lui Petru Groza, supranumit „burghezul roșu“, a inceput sovietizarea țarii VIDEO at Info real.

Taxi drivers' protests carry on with some 100 cars amassed in Constitution Square

11:41, 04.03.2024 - Taxi drivers affiliated to the National Association of Taxi Transport Operators (ANPOTRT) continue their protests on Monday, with approximately 100 cars amassed in Bucharest's Constitution Square, in front of the Palace of Parliament. ANPOTRT president Remus Nedelcu declared for AGERPRES that the…

Romania ar putea fi obligata sa continue exploatarea de la Roșia Montana. Anunțul ministrului Boloș

13:36, 27.02.2024 - Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a declarat ca Romania ar putea fi obligata sa continue exploatarea de la Roșia Montana, in procesul pe care compania Gabriel Resources l-a intentat statului roman la tribunalul de arbitraj. "Poate, totuși, avem și surpriza unei decizii nemonetare", a spus Marcel…


Ce parere ai despre aceasta stire?