Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EȘEC răsunător // Rusia a PIERDUT un satelit la sfârșitul lunii noiembrie

Publicat:

Pierderea unui satelit ce a fost lansat la sfarșitul lunii noiembrie de pe cosmodromul Vostochny (Vostocinii), inaugurat recent in al Rusiei, a fost cauzata de o eroare de calcul, au anunțat marți reprezentanții agenției spațiale ruse Roscosmos, citați de AFP. Pe 28 noiembrie, Rusia a pierdut contactul cu satelitul meteorologic Meteor, lansat cu cateva ore...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Politico: Rusia a lansat rachete de tipul X-59 pe propriul teritoriu și pe teritoriile ocupate din Ucraina

13:15, 23.04.2024 - Forțele aeriene ale Rusiei au lansat rachete masive pe propriul teritoriu la inceputul lunii aprilie, potrivit unui raport de la o instituție media independenta. Rachetele de tipul X-59 au lovit regiunea Belgorod, situata la 92 km de granița cu Ucraina, conform Astra, citat de Politico. 

Ucraina ar putea pierde razboiul cu Rusia pana la sfarsitul anului: Avertismentul lansat de șeful CIA

23:10, 18.04.2024 - Directorul CIA, Bill Burns, a avertizat joi ca, daca SUA nu trimit mai mult sprijin militar, Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului, relateaza CNN, potrivit news.ro.

Ucraina a lansat drone la 850 de kilometri in adancul Rusiei. Incendiu langa un aeroport din Sankt Petersburg VIDEO

18:45, 10.03.2024 - Apararea antiaeriana rusa a doborat duminica doua drone ucrainene in regiunea rusa Novgorod, la circa 850 de kilometri nord de granita dintre Rusia si Ucraina, a transmis Ministerul rus al Apararii, relateaza agentia EFE.

Ucraina a lansat un atac masiv cu drone kamikaze asupra mai multor regiuni din Rusia, in timpul nopții

13:05, 09.03.2024 - Rusia a fost atacata cu un val de drone kamikaze in noaptea de vineri spre sambata. Peste 40 de aparate de zbor au lovit ținte din patru regiuni ale Rusiei, dar principala ținta o fabrica de avioane de pe malul Marii Azov, aflata pe drumul dintre Rostov și Mariupol.

Rusia anunta ca are in vedere ­amplasarea unei centrale nucleare pe Luna alaturi de China

00:46, 07.03.2024 - Rusia si China iau in considerare amplasarea unei centrale nucleare pe Luna in intervalul 2033 – 2035, a declarat Iuri Borisov, seful agentiei spatiale ruse Roscosmos, precizand ca un astfel de proiect este necesar pentru a construi apoi baze permanente pe satelitul natural al Pamantului, a transmis…

O „tornada de foc”, un fenomen extrem de rar, a facut ravagii in Rusia

18:20, 04.03.2024 - O „tornada de foc”, un fenomen meteo rar, a facut ravagii intr-o comuna din Orientul Indepartat al Rusiei, in regiunea Primorie, in weekend, conform presei locale și imaginilor publicate pe rețelele sociale, relateaza The Moscow Times.

Putin trimite oficiali cu elicopterul in regiuni izolate, printre reni, ca sa fie votat anticipat: „In total, au votat patru alegatori”

10:45, 26.02.2024 - Regimul de la Kremlin a inceput deja sa organizeze „votul anticipat” pentru simulacrul de alegeri prezidențiale din martie, cand Putin iși dorește sa fie „reales” cu o prezența mare. Votul anticipat a inceput deja in regiunile izolate ale Rusiei din Siberia și Orientul Indepartat, dar și in regiunile…

FOTO-VIDEO Kievul afirma ca Rusia a lansat peste 8.000 de rachete si 4.630 de drone

10:10, 23.02.2024 - Rusia a lansat peste 8.000 de rachete si 4.630 de drone asupra unor tinte din Ucraina de la invazia sa de acum doi ani, a declarat joi purtatorul de cuvant al fortelor aeriene ucrainene, Iurii Ihnat, citat de Reuters, informeaza News.ro. Apararea aeriana ucraineana a doborat 3.605 dintre drone, a…


Ce parere ai despre aceasta stire?