Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Escaladează din nou conflictul în Nagorno Karabakh: lupte la graniță între armeni și azeri. Rușii au intervenit de urgență

Publicat:

este pe un butoi cu pulbere, asta pentru ca reizbucnește conflictul dintre Armenia și Azerbaijan. In cursul nopții au fost lupte la granița dintre cele doua țari, iar lucrurile s-au calmat abia dupa intervenția Rusiei.

Armenia acuza Azerbaijanul ca a forțat anumite poziții la granița, iar in acest conflict 3 militari armeni au fost uciși și doi au fost grav raniți, informeaza Reuters.

In cele din urma, cele doua țari au fost de acord cu o incetare a focului, dupa intervenția Rusiei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situația de la centrala nucleara de la Zaporojie ingrijoreaza ONU - Reuniune de urgența a Cosiliului guvernatorilor

08:01, 10.04.2024 - Consiliul guvernatorilor organismului de supraveghere nucleara al ONU va organiza, joi, o reuniune de urgenta, la cererea Ucrainei si a Rusiei, pentru a discuta despre atacurile asupra centralei nucleare Zaporojie, dupa ce acuzatii reciproce de atacuri cu drone, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

Escaladeaza conflictul dintre Rusia și Coreea de Sud: 'Este un gest neprietenesc și vor raspunde la timpul cuvenit'

01:05, 05.04.2024 - Rusia considera decizia Coreei de Sud de a impune sanctiuni impotriva unor persoane fizice si entitati ruse drept un gest neprietenesc si va raspunde la timpul cuvenit, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, potrivit Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 742: Val de reacții dupa declarația lui Macron privind posibilitatea trimiterii unor trupe straine in Ucraina: ce spun Washingtonul și Kremlinul

07:20, 06.03.2024 - UPDATE 6:10 - Washingtonul ii aminteste lui Macron ca Zelenski „nu a cerut niciodata” trupe strainePresedintele ucrainean Volodimir Zelenski „nu a cerut niciodata sa lupte soldati straini pentru tara sa”, a declarat marti un purtator de cuvant al Casei Albe, intrebat in legatura cu recente afirmatii…

Armata ucraineana s-a retras din doua sate de langa Avdiivka: „S-au dat lupte crancene. Rușii au suferit pierderi grele”

17:40, 27.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din satele Severne si Stepove, situate in apropierea orasului Avdiivka, care a fost capturat recent de trupele ruse in provincia Donetk din estul Ucrainei, a anuntat marti un purtator de cuvant militar ucrainean citat de Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Lukasenko anunța arestarea unor „sabotori” la granița

13:35, 16.02.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a anuntat vineri arestarea mai multor asa-zisi ”sabotori”, inclusiv cetateni ucraineni si belarusi, la granita tarii sale cu Ucraina, in cadrul unei operatiuni „antiteroriste”, transmite Reuters. Luand cuvantul in marja unui eveniment desfasurat la Minsk, Lukasenko…

Situația escaladeaza la granița isreliano-libaneza - Hezbollah jura razbunare dupa loviturile israeliene

03:30, 16.02.2024 - Hezbollah spune ca Israelul va plati „prețul” pentru uciderea a cel puțin 10 persoane, inclusiv cinci copii, in sudul Libanului, cea mai mortala zi pentru civilii libanezi in patru luni de ostilitați peste granița libaneza-israeliana. „Inamicul va plati prețul pentru aceste crime”, a declarat politicianul…


Ce parere ai despre aceasta stire?