Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eric Trump îşi apără tatăl, acuzat de rasism: “El nu vede rase. Tatăl meu vede o singură culoare: verdele”

Publicat:

, unul dintre fiii presedintelui SUA, , a spus miercuri ca tatal sau, acuzat de rasism, "nu vede rase", iar "singura culoare" care-l intereseaza este "verdele", adica dolarul american si prosperitatea economica a SUA.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția lui Joe Biden dupa ce Trump a fost gasit vinovat pentru 34 de capete de acuzare: „A avut toate posibilitațile de a se apara”

23:05, 31.05.2024 - Președintele american Joe Biden a avut o prima reacție in legatura cu recenta decizie a juriului din New York de a-l gasi vinovat pe Donald Trump pentru toate cele 34 de capete de acuzare. Liderul de la Casa Alba a calificat drept „nesabuite” atacurile la adresa sistemului judiciar.

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Știrile Antena Stars. Connect-R, acuzat ca a furat o piesa! Cum se apara artistul: „Sa plateasca...” / VIDEO

15:05, 29.03.2024 - Connect-R este acuzat ca a furat celebra piesa „Angela”! Cum se apara cunoscutul artist, dupa declarațiile facute de tanara cantareața Maria Alexandra Constantin, cunoscuta sub numele de scena Max Constant. Cum ar fi procedat el, de fapt, cand a venit vorba de producție.

Juan Jesus (Napoli) se declara dezamagit ca Francesco Acerbi (Inter) nu o fost sancționat in urma scandalului de rasism

23:40, 27.03.2024 - Fundasul echipei Napoli, Juan Jesus, care l-a acuzat pe Francesco Acerbi de rasism pe 17 martie, a reactionat intr-un comunicat la achitarea jucatorului de la Inter, calificand-o drept "o mare sursa de amaraciune". Acuzat de rasism de catre Juan Jesus (Napoli), Francesco Acerbi (Inter Milano) a facut…

Trump solicita oprirea procesului pentru documentele clasificate. Ce a decis procurorul special Jack Smith

05:40, 15.03.2024 - Donald Trump a fost prezent joi intr-un tribunal, in Florida, unde a asistat la cererea avocatilor sai de abandonare a procedurilor in care este acuzat de o gestionare neglijenta a unor documente clasificate confidentiale la plecarea de la Casa Alba, relateaza AFP, citat de news.ro. Judecatoarea…

Trump, marele invingator al „Super Tuesday”. Joe Biden și fostul președinte american, aproape de o noua confruntare electorala

13:20, 06.03.2024 - Donald Trump a obținut o victorie triumfala in ziua electorala „Super Tuesday”. El este aproape sigur de o noua confruntare cu Joe Biden dupa victoria sa triumfala in alegerile primare „Super Tuesday” impotriva rivalei sale republicane Nikki Haley, relateaza AFP, citata de News.ro.Fostul presedinte,…


Ce parere ai despre aceasta stire?