Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EMOŢIONANT! Chef Florin Dumitrescu, ÎN ZIUA ÎN CARE ŞI-A CUNOSCUT VIITOAREA SOŢIE: "Eu sunt fericit. O iubesc"

Publicat:

Florin a postat pe pagina sa de socializare o fotografie realizata in urma cu trei ani si jumatate, cand a cunoscut-o pe Cristina.

El era "la munca", imbracat cu halatul de chef, ea zambitoare, se bucura de el si de preparatele deliciile pregatite ei. Pe atunci, niciunul dintre ei nu se gandea ca vor deveni sot si sotie.

"In 2010. Anul in care ne-am cunoscut la Escargot. De atunci au trecut 3 ani si jumatate, iar peste fix 2 luni vom face nunta. Sigur in ziua in care a fost facuta poza asta, nici unul dintre noi nu se gandea ca vom ajunge aici.

Eu sunt fericit. O iubesc.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Dumitrescu și soția Cristina au plecat din Romania. Anunțul facut de bucatar: „Ne așteapta o noua era in care vom fi super fericiți”

16:50, 24.04.2024 - Florin Dumitrescu a anunțat pe rețelele de socializare ca a plecat intr-o vacanța. Se intampla chiar dupa ce s-a aflat ca el, Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu revin ca jurați la „MasterChef”, show-ul culinar de la Pro TV. Ieri, Florin Dumitrescu a plecat cu soția din Romania. Bucatarul s-a pozat…

Mireasa. Cristina a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește sa fie fericit: „E și el cu cineva?” / VIDEO

21:50, 09.04.2024 - Cristina nu a mai stat pe ganduri și a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește ca fostul ei partener sa fie fericit. Ce a marturisit tanara in cadrul emisiunii Mireasa.

Redacția Vremea Noua a devenit cosmopolita. Editorialistul Gelu Irimiea și-a luat soție din Filipine!

19:15, 07.04.2024 - CASA DE PIATRA…Nunta mare in redacția Vremea Noua. Editorialistul Gelu Irimiea și-a repus pirostriile la 49 de ani cu speranța ca va fi și ultima data. Mireasa este de peste mari și țari, tocmai din Filipine. Inovația in materie de mariaje exotice, Gelu a deprins-o din experiența sa de zece ani cat…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!


Ce parere ai despre aceasta stire?