Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emery încearcă să se scoată: "Ştiam asta despre Rusescu"

Publicat:

Chiar daca l-a ignorat, il lauda pe dupa ce acesta a reusit 4 goluri in 5 meciuri pentru Braga.

"Braga are un atac mare si asta il ajuta sa demonstreze ca e un bun marcator. E echipa perfecta pentru el. Are timp sa demonstreze ca e un marcator innascurt.

Imprumutul se dovedeste a fi un succes. ii era greu sa joace. Nu e o surpriza pentru mine. Avea nevoie de oportunitati, iar meciurile sint acelea", a spus Emery pentru O Jogo.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Doi polițiști incearca sa-și scoata mașina impotmolita pe plaja. Ce metode au folosit ca sa nu-și ude pantofii

12:00, 04.05.2024 - Scene cu polițiști demne de „Cascadorii rasului”, pe o plaja din Constanța. Agenții de la Poliția Locala au fost filmați dupa ce au ramas impotmoliți cu mașina pe plaja inundata in urma ploilor.

Cantaretii de muzica populara, dezvaluire neasteptata despre Andra, inainte de concertul „Traditional”. Au spus-o fara ocolisuri: „Nu o stiam asa”

11:11, 22.04.2024 - Colegii de breasla ai Andrei Maruța au rupt tacerea. Ce au putut spune despre celebra cantareața, deși nimeni nu cunoștea acest aspect. Ce parere au artiștii despre soția lui Catalin Maruța și ce face ea mereu cand nu este filmata. Andra Maruța, data de gol de colegi Andra Maruța a susținut unul dintre…

Cirstoiu incearca sa se scoata

09:00, 18.04.2024 - Cirstoiu incearca sa se scoata. Candidat al coalitiei PSD-PNL pentru functia de primar general al Capitalei și acuzat de incompatibilitate, dr. Catalin Cirstoiu incearca sa demonteze toate acuzațiile. In cadrul unei emisiuni la B1TV, Cirstoiu susține ca a oferit consultatii la clinica privata a sotiei…

UE incearca sa scoata un stat din orbita Rusiei și sa il aduca in randurile Occidentului. Planul anunțat de Bruxelles

11:20, 06.04.2024 - Uniunea Europeana a convenit asupra unui plan in valoare de 270 de milioane de euro pentru a scoate Armenia din orbita Rusiei și pentru a-i sprijini economia in contextul tensiunilor tot mai mari din regiune, scrie Politico.

Comuna din Transilvania care a scapat de PET-uri cu ajutorul copiilor. „Mi-am cumparat jucarii și dulciuri, cu saci cu sticle de plastic”

12:05, 26.03.2024 - Șpring este o comuna din Podișul Secașelor, zona din centrul Transilvaniei, și are populație de aproximativ 2.500 de locuitori. Ocupația principala a oamenilor este agricultura. Apropierea de Sebeș și Sibiu, precum și de autostrada A3, face ca oamenii de aici sa aiba posibilitați extinse de a-și gasi…

Marius Bahan, dupa infrangerea cu Fagaraș: Nu ne-a ieșit nimic!

09:10, 05.03.2024 - REȘIȚA – CSM Fagaraș s-a impus cu 30-28 in fața Reșiței, iar Marius Bahan a precizat faptul ca echipa s-a a prins o zi „slaba”, in care jocul prestat nu a fost cel dorit de antrenor! „Știam ca ne va aștepta un meci dificil cu cei de la CSM Fagaraș. Din pacate, noi nu am reușit sa facem o prima repriza…

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

CESE incearca evitarea turbulențelor de parcurs ale Serbiei catre Uniunea Europeana

14:50, 21.02.2024 - La scurt timp dupa ce Comitetul Economic și Social European ( CESE) a lansat oficial inițiativa „Membrii candidați la extindere-ECM” – proiect-pilot care permite reprezentanților organizațiilor societații civile din țarile candidate la UE sa participe la activitatea de consultanța a CESE (angajatorii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?