Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Merișoreanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Câți ani a împlinit artista

Publicat:

Motiv de bucurie in familia Elenei Merișoreanu. Interpreta de muzica populara iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Iata cați ani a implinit artista. Cantareața a primit multe mesaje frumoase pe rețelele de socializare chiar de la primele ore ale dimineții.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit 22 de ani / FOTO

13:40, 10.05.2024 - Este zi de sarbatoare in showbiz-ul romanesc și asta pentru ca Bibi iși sarbatorește ziua de naștere. Cantareața a implinit frumoasa varsta de 22 de ani. Iata cum petrece artista aceasta zi speciala, dar și ce fotografii a publicat pe rețelele de socializare!

Știrile Antena Stars. Ce pensie incaseaza lunar Elena Merișoreanu. Ce parere are artista despre banii pe care ii caștiga: "Ne place sa traim bine..." / VIDEO

18:35, 16.04.2024 - Elena Merișoreanu a fost intotdeauna transparenta cu veniturile sale. Cantareața a recunoscut ce pensie incaseaza de la stat și a spus ce face cu aceasta. Pentru unii, suma este destul de maricica, insa alții ar spune ca nu e deloc așa. Ce declarații a facut artista.

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Soacra lui Tzanca Uraganu iși sarbatorește ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar: „Te iubim...” / FOTO

16:45, 24.03.2024 - Motiv de bucurie in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra celebrului cantareț iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum arata mama Alinei Marymar. Mesajul emoționant postat pe o rețea de socializare.

Aniversare atipica pentru iubita lui Victor Slav. Selina iși sarbatorește ziua de naștere in Asia Express. Ce a aparut pe contul ei

13:26, 19.03.2024 - Anul acesta, iubita lui Victor Slav iși sarbatorește ziua diferit. Selina este impreuna cu partenerul ei in Asia Express. Cei doi au pornit in aventura de pe Drumul Zeilor la finalul lunii martie.

Maria Speranța și-a sarbatorit ziua de naștere! Fiica Adrianei Trandafir a implinit 24 de ani / FOTO

11:20, 16.03.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Adrianei Trandafir! Fiica ei, Maria Speranța, a implinit 24 de ani, iar aceasta varsta a venit cu o lecție importanta pentru ea. Iata cu ce probleme s-a confruntat fosta concurenta de la Asia Express și de ce a disparut o perioada de pe rețelele de socializare!

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?