Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este profesorul care a AGRESAT-O SEXUAL pe eleva de 9 ani, din București

Publicat:

Saptamana trecuta, intr-una dintre cel mai cunoscute școli private din București, ”Spectrum”, avea sa se comita o fapta revoltatoare. Profesorul de sport al instituției a agresat sexual o fetița de 9 ani. Extrem de grav este ca. potrivit parinților victimei, directorii instituției de invațamant ar fi știut adevarul insa ar fi luat masuri abia dupa ce a aflat și poliția de caz.

Insa, cine este profesorul acuzat și arestat? Il cheama și are 40 de ani. Cei din conducerea școlii susțin ca a fost un dascal exemplar, simpatizat de elevi.

Citește și: Noi informații despre…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesorul de la Liceul Lucian Blaga din București, acuzat ca avea o idila cu o eleva, arestat preventiv

14:35, 13.04.2024 - Profesorul in varsta de 62 de ani din București, acuzat ca ar avea o relație cu o eleva, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Profesorul de 62 de ani de la Liceul Teoretic "Lucian Blaga” din Capitala, a fost arestat pentru 30 de zile.

Profesorul din București acuzat ca are o relație cu o eleva, reținut. Este acuzat de viol

15:50, 12.04.2024 - Profesorul de Geografie din Bucuresti acuzat ca are o relație cu o eleva a fost reținut pentru viol. Politistii au fost sesizati de catre directorul institutiei de invatamant, dupa ce imagini cu eleva si profesorul au aparut pe o retea de socializare. ”Astazi, 12 aprilie 2024, politisti din cadrul Directiei…

Idila scandaloasa la un liceu din Capitala. Profesorul și eleva au o relație inca de pe vremea cand fata era minora

09:55, 12.04.2024 - Este ancheta uriașa la Liceul Lucian Blaga, din București, dupa ce pe rețelele de socializare s-a viralizat o filmare in care apar o fata de 18 ani și profesorul ei de geografie, de 62 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?