Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

El este noul iubit al Danielei Crudu?

Publicat:

și-a gasit, se pare, din nou perechea.

Bruneta de la "Un show pacatos" a fost surprinsa de fotoreporterii stl.ro plimbandu-se in parc, alaturi de un tanar pentru care nutrește ceva sentimente.

Daniela, imbracata intr-un tricou roz și o fustița scurt, a avut grija sa-și imbrațișeze foarte des noua cucerire, pentru a sublinia ca el este preferatul ei.

Sursa foto: STL.ro

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

O tanara din Alba care a fost urmarita de fostul iubit timp de trei saptamani a sunat la poliție. Ce a urmat dupa

11:20, 05.06.2024 - O tanara din Alba care a fost urmarita de fostul iubit timp de trei saptamani a sunat la poliție. Ce a urmat dupa O tanara in varsta de 26 de ani din Galda a reclamat la poliție ca in ultimele trei saptamani a fost urmarita de fostul sau iubit. Mai exact acesta o urmarea la locul de munca și mai mult…

Feli Donose are un nou iubit, dupa ce s-a desparțit de tatal fetiței ei. Cine este barbatul și ce a spus despre el

12:15, 20.05.2024 - Feli Donose, cunoscuta artista din Romania, iubește din nou și este mai fericita ca niciodata. Dupa desparțirea de tatal fetiței ei, Feli a gasit un nou partener care o face sa se simta completa și protejata.

Cat de mult a crescut fiica Adelinei Pestrițu. Imagine rara cu Zenaida intr-o rochie alba. Cu cine seamana fetița

16:21, 05.05.2024 - Adelina Pestrițiu a publicat o imagine rara cu fiica ei, Zenaida, chiar in perioada Paștelui. Bruneta nu a mai distribuit de mult poze cu micuța pe rețelele sociale, fapt pentru care fanii au fost surprinși cand au vazut cat de mult a crescut fetița.

Irina Shayk, singura și disponibila. Iși cauta iubit cu bani!

18:05, 29.04.2024 - Vești bune pentru barbați! Irina Shayk (38 de ani) este in cautarea unui iubit, insa acesta trebuie sa indeplineasca niște cerințe clare. Modelul rus, care deține o avere de 25 de milioane de dolari, este gata din nou pentru o relație, noteaza click.ro. Irina Shayk s-a desparțit de actorul Bradley Cooper…

Alimentul iubit de romani care te ajuta sa dormi mai bine: ‘Devine sedativ natural’

14:30, 10.04.2024 - Sunt mulți romani care se confrunta cu insomniile! Lipsa somnului poate duce la o mulțime de afecțiuni și probleme pentru sistemul nervos. Din fericire, exista anumite alimente care ne pot imbunatați semnificativ somnul. Un produs care este extrem de iubit de romani poate deveni un sedativ natural!…

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Star Matinal. Ce s-a intamplat in sala de judecata, in procesul Oanei Zavoranu. Suma colosala la care s-ar ridica prejudiciul: "Acum ca e clinica inchisa..." / VIDEO

08:55, 26.03.2024 - Detalii din sala de judecata. Ce s-a intamplat in spatele ușilor inchise in timpul procesului Oanei Zavoranu. Bruneta a facut declarații dure la ieșire. Pe cine vrea sa traga la raspundere și la ce valoare s-ar ridica prejudiciul.

Motivul pentru care Raluca Pastrama și Ibrahim Ibru nu au divorțat inca, deși ea are un nou iubit: „Suntem desparțiți, e libera sa iși refaca viața”

09:35, 22.03.2024 - Ibrahim Ibru a facut primele declarații dupa ce s-a aflat ca nu a divorțat inca de Raluca Pastrama, care are deja un nou iubit. Sunt desparțiți inca de la inceputul anului trecut, insa nu au semnat actele pentru separarea legala. Mai bine de un an de zile Raluca Pastrama și Ibrahim Ibru au format un…


Ce parere ai despre aceasta stire?