Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efectul miraculos al consumului de fasole păstăi - Specialiștii au fost surprinși de beneficiile atât de puțin cunoscute

Publicat:

Datorita continutului bogat de antioxidanti (quercitina, kaempferol, luteina si betacaroten), fasolea verde anihileaza efectele negative ale radicalilor liberi si previne dezvoltarea tumorilor canceroase, scrie click.roDe asemenea, fasolea pastai conține din belșug vitamina K, cu rol important in mentinerea sanatatii sistemului osos. Totodata, in compoziția pastailor verzi regasim și vitaminele B5, B6 si PP care impiedica pierderile de calciu din oase, combatand astfel osteoporoza. Calciul care se gasește in fasolea verde, este, de asemenea, important in prevenirea deteriorarii oaselor și a osteoporozei.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Fasolea verde romaneasca, preț de infarct in piețe: 'Mai bine o vinde la bucata, sa iși permita oricine 3-4 pastai, de pofta'

02:35, 18.04.2024 - O noua trufanda romaneasca a ajuns pe tarabele din piețele din Romania: Fasolea verde. Pastaile proaspete crescute pe pamant romanesc au insa un preț extraterestru, care ține departe pofticioșii. 49,9 lei kilogramul de fasole verde proaspata, romaneasca. Mai mult de 10 euro.

Ce contine salata verde din Lidl, Carrefour si alte magazine. Specialistii avertizeaza, ce pericol ascunde

20:10, 29.03.2024 - Este unul dintre cele mai cumparate produse, aproape ca nu lipsește din coșurile de cumparaturi, mai ales in lunile de primavara și vara, dar cati romani știu ce contine salata verde din Lidl, Carrefour si alte magazine? Semnalul de alarma transmis de specialiști. Un studiu cu concluzii neașteptate…

Amenzi de aproape 30.000 de lei date de autoritați in ultima zi de la Massif

13:15, 18.03.2024 - Principalul obiectiv al forțelor de ordine a fost prevenirea incidentelor și verificarea condițiilor de siguranța. Masurile proactive și dispozitivul preventiv, integrat de ordine publica din zona festivalului au urmarit verificarea respectarii regulilor de comportament, realizarea in siguranța a accesului,…

Peștele-minune. Scrumbia de Dunare curata vasele de sange de grasimi si reduce riscul de tromboza

14:45, 15.03.2024 - Scrumbia este un pește salbatic care migreaza din Marea Neagra in Dunare, pentru reproducere și nu se hranește pe tot traseul dus-intors. Scrumbia de Dunare are numeroase beneficii pentru sanatate. Specialistii au plasat-o pe primul loc in topul celor mai sanatoase si gustoase soiuri de peste. Secretul…

5 motive științifice pentru care ceaiul verde este bun pentru pielea ta

20:45, 20.02.2024 - Pielea noastra, pentru a avea un aspect proaspat și intinerit, are nevoie de o ingrijire adecvata, atat din interior, cat și din exterior. Un ingredient extrem de util in aceasta situație, care poate fi folosit atat ca acțiune exterioara, cat și interioara, este ceaiul verde. Datorita proprietaților…

Șeminee și sobe in Timișoara: Ghidul complet pentru alegerea perfecta de incalzire a caminului tau!

10:50, 14.02.2024 - Șeminee și sobe in Timișoara: Ghidul complet pentru alegerea perfecta de incalzire a caminului tau! Achiziționarea unui șemineu pe lemne reprezinta nu doar un vis frumos, ci și o investiție semnificativa pentru orice familie. De aceea, este esențial sa fie finalizata intr-un showroom, unde poți intra…

Ambalaje vs. mediul inconjurator: importanța unui business verde

21:00, 08.02.2024 - Astazi, cand consumul este din ce in ce mai extins, ambalajele devin o preocupare tot mai mare in ceea ce privește efectul lor asupra mediului inconjurator. Acest aspect devine cu atat mai relevant in contextul unei societați care se afla in plin proces de conștientizare ecologica. Iata consecințele…

Nautul ține sub control diabetul și reduce riscul de boli cardiovasculare

12:35, 08.02.2024 - Nautul este asociat cu numeroase beneficii pentru sanatate, printre care ajuta la ținerea sub control a diabetului, a greutații corporale și la reducerea considerabila a riscului de boli cardiovasculare. Aceasta planta erbacee anuala, denumita științific Cicer arietinum , produce boabe comestibile. …


Ce parere ai despre aceasta stire?