Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efectele uimitoare ale acestui aliment asupra sanatatii tale!

Publicat:

bame Studii recente arata ca bamele combat diverse tipuri de cancer. O cercetare realizata recent in Brazilia scoate in evidenta ca folosirea acestor plante a ajutat la vindecarea a 72% de cazuri de cancer mamar. 
Pe langa faptul ca sunt o sursa buna de vitamina C, fibre, potasiu, calciu si folati, bamele contin cantitati mari de antioxidanti si lectina, o proteina care stimuleaza celulele sanatoase ale sistemului imunitar sa le distruga pe cele bolnave, potrivit kfetele.ro. 

Beneficiile bamei 
Lectina ce se gaseste in semintele bamelor are si proprietati…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONCLUZII Efectele programului de munca variabil asupra sanatații

11:05, 08.04.2024 - Afro-americanii par sa fie mai expuși riscului de a avea programe de lucru variate, asociate cu probleme de sanatate precara. The post CONCLUZII Efectele programului de munca variabil asupra sanatații first appeared on Informatia Zilei .

Beneficiile uimitoare ale ciocolatei asupra sanatații

20:25, 06.04.2024 - Este logic ca prea multa ciocolata ar fi daunatoare pentru sanatate din cauza conținutului ridicat de grasimi și zahar din majoritatea produselor. Dar ce ar trebui sa facem din afirmațiile conform carora consumul de ciocolata este de fapt indicat?

Chirurgia varicelor – cand este recomandata și care sunt beneficiile asupra sanatații vasculare?

10:45, 01.04.2024 - Interviu cu Dr. Mariana Matei, medic primar chirurgie vasculara și chirurgie generala la Spitalul Regina Maria din Cluj Varicele sunt vene largi, proeminente, palpabile și vizibile la suprafața pielii, in zona coapsei și a gambei. Acestea reprezinta manifestarea locala a bolii varicoase, afecțiune…

Ora de vara și efectele asupra sanatații. Medicul Tudor Ciuhodaru la ”Pulsul zilei”, cu Mihai Florin Pohoața – 26.3.2024.

11:41, 26.03.2024 - De-a lungul timpul, studiile au aratat ca trecerea la ora de vara are repercusiuni și asupra sanatații. Trecerea la ora de vara ne poate da peste cap ceasul intern multora dintre noi și ne poate cauza probleme cu somnul cel puțin in prima saptamana dupa aceasta schimbare. Trecerea la ora de vara ii…

Ce se intampla in corpul tau la doar cateva ore dupa ce renunți sa mai consumi paine. Efectele te vor surprinde

09:36, 11.03.2024 -  Primele 24 de orePrima ora: S-ar putea sa nu observi diferențe majore imediat dupa ce renunți la paine. Corpul tau va continua sa digere și sa absoarba nutrienții din ultima ta masa care conținea paine.2-4 ore: Daca organismul tau este obișnuit cu un aport constant de carbohidrați simpli din paine,…

Beneficiile uimitoare ale mararului: de la ameliorarea durerilor menstruale la scaderea colesterolului „rau”

18:30, 09.03.2024 - Originar din sud-vestul Asiei și din regiunea mediteraneana și cultivat pe scara larga in Asia, Africa, Europa și Statele Unite, mararul este cunoscut pentru gustul special pe care il da mancarii.

Potaissa Spa: Beneficiile bailor galvanice

18:55, 20.02.2024 - In ceea ce privește beneficiile ????????̆???????????????? ???????????????????????????????????? in procesul de recuperare, trebuie menționat faptul ca acestea: reduc edemele reduc inflamația stimuleaza drenajul limfatic stimuleaza circulația fluidelor. Legat de efectele acestora, cel mai important deziderat…

Beneficiile nuciferelor asupra sanatații. Fructele uscate nu provoaca creșterea in greutate

19:36, 13.02.2024 - Adaugarea de fructe uscate și nucifere, precum stafide, alune, migdale, fistic in dieta ta, iți va imbuntați starea de sanatate. Aceste gustari ofera vitamine, minetale și antioxidanți necesari organismului. 


Ce parere ai despre aceasta stire?