Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efectele schimbărilor climatice. Un gheţar de 10.000 de ani, din Antarctica, va dispărea până în 2020 VIDEO

Publicat:

Un studiu realizat de NASA este un semnal de alarma privind topirea ghetarilor din Antarctica. Este vorba, mai precis, de cel mai important segment al banchizei de gheata al acestui continent, care "se va dezintegra complet" peste numai 5 ani. Ghetarul, vechi de 10.000 de ani, va deveni astfel o amintire, cel mai tirziu in 2020.

O echipa de cercetatori condusa de a unui laborator din Pasadena (California), a constatat ca stratul de gheata a B se topeste si se fragmenteaza in ritm accelerat. "Acestea sunt semnale de avertizare ca tot ceea ce a mai ramas…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in corpul tau daca bei sucuri acidulate in fiecare zi. Nutriționiștii dau explicația clara

15:05, 16.04.2024 - Cu toții suntem conștienți ca sucurile acidulate sunt daunatoare pentru organismul nostru, dar le consumam in continuare. Specialiștii spun ca un pahar de suc nu dauneaza, dar ce se intampla daca bem in fiecare zi? Efectele negative ale sucurilor acidulate Sucurile acidulate conțin o cantitate mare…

Raport final. Ce spun experții la un an dupa cutremurele din Gorj, care i-au speriat pe romani: care au fost cauzele

14:25, 31.03.2024 - Specialiștii in fizica pamantului au facut o vizita la Gorj pentru a stabili noi locații pentru amplasarea a inca doua stații seismice in județ. Totul in urma cutremurelor de anul trecut care au i-au speriat pe romani."Prezenta noastra aici este ca dupa acel cutremur am mai cumparat cateva echipamente…

Dambovița a fost golita in mijlocul Bucureștiului: un vortex pune in pericol Capitala/ GALERIE FOTO

19:30, 26.03.2024 - Apele Romane au constatat faptul ca in raul Dimbovița a aparut un vortex, care pune in pericol orașul. Portiunea din raul Dambovita care traverseaza Capitala in zona biefului Opereta a fost golita si va ramane asa pana la finalul saptamanii, decizia de golire totala a biefului fiind luata dupa ce s-au…

Alimentele care iți pot prelungi viața. Experții recomanda sa le consumi cat mai des

18:15, 14.03.2024 - Alimentația este un factor cheie pentru o viața sanatoasa și de lunga durata, alaturi de sport zilnic. Specialiștii in nutriție ne recomanda cateva alimente care, spun ei, ne-ar putea prelungi viața. Alimentele care ne prelungesc viața Unele alimente sunt cunoscute pentru capacitatea de a prelungi viața,…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Specialiștii elvețieni au creat un robot care se poate deplasa prin artere pentru a trata pacientii cu AVC

11:35, 17.02.2024 - O echipa de specialisti de la Laboratorul de robotica al ETH Zurich, in colaborare cu mai multe spitale din Elvetia, a creat un robot actionat magnetic care ar putea fi folosit pentru a trata persoanele care sufera un accident vascular cerebral (AVC), informeaza News.ro. In cazul accidentelor vasculare…

Punctul Nemo din Pacific, cimitirul deșeurilor spațiale

13:50, 05.02.2024 - In unul dintre cele mai indepartate puncte de pe glob – Pont Nemo –, in Pacificul de Sud, se afla cimitirul deșurilor spațiale. Raposații care  ”odihnesc” aici sunt resturi de sateliți, trepte de rachete, nave spațiale. Punctul Nemo (”The Oceanic Point of Inaccessibility”), numit dupa romanul lui Jules…


Ce parere ai despre aceasta stire?