Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere in televiziune. A murit o jurnalista foarte respectata. Era mama unui actor de succes

Publicat:

Jurnalista americana , care a lucrat multi ani pentru televiziunea CBS, a decedat la varsta de 92 de ani, de moarte naturala.

Femeia era mama actorului , cunoscut pentru serialul politist ce a rulat si la noi in tara, Lege si Ordine.

era o personalitate puternica peste Ocean. Ea a aparut pe coperta revistei Life, in 1948, pe cand avea doar 24 de ani. Femeia a lasat in urma trei fii, Charles, Michael si Chris.

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Visul romanesc - Succes american. Povestea familiei Taut, devenita milionara in Chicago. Cei doi au lasat viața din Cluj și s-au mutat peste Ocean in urma cu 10 ani

19:35, 18.05.2024 - Gabriel și Gabriela Taut au dat viața din Cluj, acolo unde aveau propriile afaceri, pentru a totul de la zero in America. Cei doi au plecat peste Ocean in urma cu 10 ani și deși le-a fost greu, nu regreta, caci au facut totul pentru fiul lor, acum in varsta de 14 ani.

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Fiul unui cunoscut artist a murit la doar 18 ani. Problemele de sanatate au inceput cu o banala durere de picioare

08:40, 12.05.2024 -  Ingrijorat, acesta s-a dus la spital, unde a aflat cu groaza ca suferea de cancer. Medicii au descoperit ca tanarul avea o tumoare foarte rara și care reprezinta doar 0,02% din toate tipurile de cancer. Mai exact, este vorba despre o tumoare care ataca oasele, iar apoi se raspandește la țesuturile…

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Un moldovean a murit in SUA in timpul unui conflict cu forțele de ordine

19:11, 15.04.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, stabilit de mai mulți ani peste Ocean, a decedat dupa ce a suferit un atac de cord, acesta fiind electrocutat de forțele de ordine americane in timpul unor altercații pe teritoriul unei benzinarii.

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

A murit Alex, tanarul ranit grav in accidentul de motocicleta

13:40, 25.03.2024 - Durere fara margini in familia lui Alex Stoica, buzoianul de 28 de ani, ranit in urma unui grav accident de motocicleta produs sambata pe Drumul Național 10, in localitatea Vernești. Alex a decedat astazi, la Spitalul Universitar din capitala, dupa ce medicii au incercat din rasputeri sa il salveze.…

Doliu in PSD. A murit un primar care se afla in funcție de patru mandate

07:31, 11.03.2024 -  Primarul localitații situate in vecinatatea municipiului Caracal avea 74 ani, iar de aproximativ doi ani suferea de o boala incurabila. Surse politice spun ca primarul a intenționat, cu doi in urma, sa se retraga din activitate, in cele din urma acceptand sa-și duca pana la capat și cel de-al patrulea…


Ce parere ai despre aceasta stire?