Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După divoţul de Demi Moore, Ashton Kutcher s-au logodit cu iubita lui, Mila Kunis

Publicat:

Conform presei de peste ocean, si , care s-au intalnit pe platoul de filmare a serialului "That '70s Show", s-au logodit, actrita fiind zarita, joi, cu un inel cu diamante pe inelarul mainii stangi, in timp ce se afla la cumparaturi.

Pentru apropiatii lor, vestea nu este o surpriza, pentru ca unul dintre prietenii lor declara, inca din luna decembrie, pentru revista People,  "Ashton si Mila au discutat despre casatorie de ceva vreme".
"Sunt incredibil de fericiti impreuna", a intarit si eu alt apropiat al lui Kutcher .

si

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Adi Istrate spune daca Erika Isac i-a furat iubitul sau nu. Ce a ținut sa precizeze aceasta pe TikTok

12:00, 12.03.2024 - Fosta iubita a lui Adi Istrate a clarificat un lucru care a vehiculat in ultima perioada, mai precis, faptul ca fostul ei iubit s-a combinat cu Erika Isac in timp ce forma deja un cuplu cu ea. Ce a spus.

Mogulul Rupert Murdoch, in varsta de 92 de ani, s-a logodit cu iubita sa: ce varsta are viitoarea soție

16:45, 08.03.2024 - La 92 de ani, omul de afaceri american de origine australiana Rupert Murdoch, care deține imperiul media News Corporation, al doilea mare conglomerat media din lume, anunța ca s-a logodit și se va casatori din nou.

Cine este Oana Ciocan, iubita lui Jador. Cei doi s-au logodit la Survivor All Stars

11:41, 08.03.2024 - Jador a fost recent eliminat de la Survivor All Stars, dupa ce ar fi fugit din camp sa-și vada iubita. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni bune, insa nu mulți o cunoscut pe Oana Ciocan. Cine este Oana Ciocan? In varsta de 26 de ani, Oana Ciocan a participat la Survivor Romania, sezonul din anul…

Italian de 60 de ani, ucis de iubita romanca. Dupa ce l-a injunghiat, femeia s-a așezat langa el și a așteptat poliția

13:45, 06.03.2024 - O romanca stabilita in Italia și-a injunghiat mortal partenerul in varsta de 60 de ani, a sunat la serviciile de urgența, dupa care s-a așezat langa el și a așteptat sa vina poliția.

„Feroce și fara mila”: Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe noul ei partener, apoi a invitat vecinii sa le arate cadavrele

16:05, 01.03.2024 - Un individ care și-a injunghiat mortal fosta iubita și l-a ucis pe barbatul cu care se intalnea aceasta, intr-un atac „feroce și fara mila”, a fost condamnat la inchisoare pe viața in Anglia.

Iubita lui a recurs la un gest total surprinzator, dupa ce fotbalistul a anunțat ca s-a convertit la islam

10:55, 24.02.2024 - Vestea ca fostul fotbalist Jota Peleteiro, 32 de ani, s-a convertit la islam a devenit unul dintre subiectele saptamanii. Publicația Al-Qabas a explicat ce s-a intamplat, publicand un videoclip in care Jota a pronunțat cateva cuvinte in araba. FOTO. Iubita lui Jota Peleteiro, Ajla Etemovic, a disparut…

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.

Peripețiile prin care a trecut Gabriella Nastas! Iubita lui Kamara, "la mijloc" intre doi frați / VIDEO

23:45, 17.02.2024 - Gabriella Nastas, despre "peripețiile amoroase" prin care a trecut. Iubita lui Kamara s-a trezit "la mijloc" intre doi frați. Artista ne povestește situația amuzanta, dar și cum a fost dusa in eroare de cei doi.


Ce parere ai despre aceasta stire?