Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După Adelina și Speak, alt cuplu celebru s-a destrămat

Publicat:

Dupa ce Adelina Pestrițu a anunțat ca relația dintre ea și Speak a luat sfarșit, este o alta vedeta care anunța ca s-a desparțit de iubitul ei, cu 20 de ani mai tanar. Totul indica faptul ca aceasta s-a saturat sa fie controlata.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Verișoara lui Iker Casillas, out de la un reality show celebru: „Nu sunt facuta sa fiu inchisa”

16:20, 31.05.2024 - Alba, celebra verișoara a lui Iker Casillas, a fost prima concurenta data afara din reality show-ul „Los vecinos de la casa de al lado”. Dupa o scurta experiența in cea de-a șaptea ediție a emisiunii „La isla de las tentaciones”, Alba Casillas a decis sa iși incerce norocul intr-un alt reality show:…

Se bat apropouri! Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi! Ea se vede mireasa, el trebuie sa ia notițe / VIDEO

22:56, 22.05.2024 - Cum ar trebui sa arate inelul de logodna pentru un celebru cuplu de la noi. Ea se vede mireasa, dar vrea sa il puna și la "munca" pe partener. El, trebuie doar sa citeasca printre randuri și sa ia atitudine.

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

Ce pot invața profesorii romani de la John Hattie, expertul in educație care a lansat conceptul de `invațare vizibila`

14:35, 09.05.2024 - Celebru pe plan internațional, expertul in educație, John Hattie, va veni pentru prima data in Romania, la evenimentul „Dare to Learn”, organizat in perioada 25-26 octombrie a.c., la Complexul Expozițional Romexpo din Capitala.

Adelina Pestrițu, vazuta la metrou. „Faima nu te poate opri sa faci lucruri normale”. De ce a fost criticata FOTO

08:45, 22.04.2024 - Fosta prezentatoare TV, Adelina Pestrițu, in prezent celebra ca influencer, a renunțat la confortul mașinilor sale de lux și a ales sa se plimbe cu metroul prin București. Decizia vedetei de a opta pentru transportul in comun nu a starnit insa doar admirația urmaritorilor sai.

Un jurnalist celebru aduce o cu totul alta perspectiva asupra razboiului din Orientul Mijlociu

14:00, 17.04.2024 - Inainte de atentatele din 11 septembrie 2001, jurnalistul libanez Jihad al-Khazen a declarat: "Occidentul nu poate caștiga lupta impotriva terorismului, daca inca nu știe sa faca distincția intre un imam și un preot". In articolul sau publicat in "Al-Hayat", al-Khazen a evidențiat modul in care abordarea…

Dezvaluirile lui Rebel Wilson din noua ei carte au dus la divorțul unui celebru cuplu de la Hollywood. Ce s-a intamplat

15:05, 08.04.2024 - Rebel Wilson, celebra actrița de la Hollywood, a facut multe dezvaluiri palpitante in noua ei carte “Rebel Rising”, dar probabil ca nu se aștepta ca unele dintre ele sa duca la un divorț.

Avocat celebru, cercetat de DNA: nu poate justifica doua milioane de euro. Ce au mai descoperit procurorii

07:05, 26.03.2024 -  Conform procurorilor DNA, in primavara anului 2019, Alin Anton ar fi luat 10 de mii de euro de la o femeie condamnata intr-un dosar penal la o pedeapsa cu inchisoarea cu executare. Suma ar fi ajuns la el in tranșe, prin mai multe transferuri. Totul pentru a-i convinge pe judecatori la o soluție de…


Ce parere ai despre aceasta stire?