Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DULCEATA DE CAPSUNI – RETETA usoara pentru cea mai delicioasa dulceata de capsuni

Publicat:

DULCEATA DE CAPSUNI . Dulceata (sau gemul) de capsuni reuseste sa capteze tot parfumul acestor fructe deosebite. Relativ usor de preparat, dulceata de capsuni reprezinta o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor DULCEATA DE CAPSUNI . Diferenta dintre dulceata si gem este data de consistenta: in dulceata fructele sunt relativ intregi (sau bucati mari), in vreme ce gemul este o pasta uniforma; si de cantitatea de zahar folosita, dulceata fiind mai dulce DULCEATA DE CAPSUNI Portii: aproximativ 4 kilograme de gem DULCEATA DE CAPSUNI Timp de preparare: 100 de minute (plus minim 12 ore…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Unt de casa ca la bunica. Ingrediente necesare și mod de preparare

16:11, 22.05.2024 - Pe rafturile magazinelor gasim multe produse alimentare procesate, insa niciunul nu se compara cu preparatele facut in casa. Gustul bogat și cremos al untului de casa ne amintește de perioada in care alimentele erau simple și naturale. In acest articol vei afla cum sa faci unt de casa ca la bunica.…

Rețeta: Siropul de trandafiri – o bautura foarte parfumata

13:40, 20.05.2024 - Aromatul sirop de trandafiri este relativ ușor de preparat și are numeroase beneficii pentru sanatate. Siropul natural de trandafiri, al doilea produs atestat tradițional de Ministerul Agriculturii, este o sursa naturala de nutrienți care crește rezistența organismului la infecții și poate combate anemia.…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețeta Andreei Esca gustata la Antena 1! Odraslele vedetei Pro TV, Alesia și Aris Eram au gatit la ”Chefi la cuțite”

12:05, 05.04.2024 - Rețeta Andreei Esca face audiența și la Antena 1. Copiii vedetei Pro TV, Alesia și Aris Eram au gatit la ”Chefi la cuțite”. Frații deveniți cunoscuți in umbra celebrei lor mame, veterana prezentatoare a știrilor Pro Tv, s-au prezentat la noul sezon al cooking show-ului ”Chefi la cuțite”. Ca și la ”America…

Cutremur, vineri dupa amiaza, in Romania. INFP anunța activitate seismica importanta

15:10, 22.03.2024 - Cutremur, vineri, in Romania. Un seism de 2,1 grade pe scara Richter s-a produs la ora 13:13, in Transilvania, Covasna. Potrivit Institutului Național pentru Fizica Pamantului, cutremurul a avut loc la o adancime de 13,8 km, in apropierea urmatoarelor orașe: 29 km N de Sfantu-Gheorghe, 55 km N de Brașov,…

Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump: „Intoarceti-va si aduceti-ne pacea, domnule presedinte!”

15:35, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina, scrie news.ro .

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…


Ce parere ai despre aceasta stire?