Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DROB DE MIEL. Trei modalităţi simple de a găti acest preparat tradiţional popular de Paşte

Publicat:

Ingredientele principale pentru DROB DE MIEL sunt maruntaiele de miel (ficat, plamani, inima si rinichi), verdeturi (ceapa verde, marar, patrunjel, usturoi, leustean), oua (crude si fierte), paine inmuiata in apa sau lapte. Maruntaiele fierte si tocate sunt amestecate cu celelalte ingrediente si condimente (sare, piper). Prapurul mielului este asezat intr-o tava, peste care se pune amestecul de carne. DROBUL DE MIEL este unul dintre cele mai apreciate mancarur (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viața inchinata cantecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de cariera!

23:05, 05.05.2024 - Video | Nicolae Furdui Iancu, o viața inchinata cantecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de cariera! Video | Nicolae Furdui Iancu, o viața inchinata cantecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de cariera! Nicolae Furdui Iancu iși aniverseaza 45 de ani de la inceputul carierei sale, in seara de Paște,…

Cea mai simpla reteta de drob de miel. Reteta pas cu pas

09:35, 02.05.2024 - Iata o reteta simpla si delicioasa pentru drob de miel, perfecta pentru sarbatorile de Paste sau alte ocazii festive. Drob de miel este un preparat traditional romanesc, bogat in arome si texturi, care imbina ficatul si carnea de miel intr o combinatie savuroasa. Este usor de preparat si va impresiona…

Rețeta de cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional

08:21, 30.04.2024 - Sarbatorile sunt tot mai aproape iar gospodinele deja fac ultimele pregatiri pentru Sarbatorile Pascale. Afla din randurile de mai jos cum sa pregatești un cozonac dietetic de Paste, fara zahar. Este la fel de gustos, insa cu mai putine calorii decat cozonacul traditional.

Tehnici de vopsire a oualor de Paște de care sigur nu știai. 5 metode simple, vor ieși superbe

18:05, 29.04.2024 - Joia Mare este ziua in care se vopsesc ouale in mod tradițional. Exista o mulțime de moduri pentru a face acest lucru, de la tehnica șervețelului, tehnica orezului, pana la cea cu flori sau patrunjel. De asemenea, sunt multe metode prin care iți pot colora ouale in mod natural: cu sfecla, varza roșie,…

Cea mai buna bautura care poate inlocui cafeaua. Ușor de preparat, are ingrediente care iți vor da energie pe tot parcursul zilei

19:50, 24.04.2024 - Cafeaua pare un viciu mic, neinsemnat. Insa cand se beau peste o cescuța pe zi din aceasta bautura, apar și problemele de sanatate.Deși are avantaje și dezavantaje, specialiștii recomanda bauturile din plante care nu conțin cofeina sau amestecurile care furnizeaza minții și trupului energia necesara…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Hello Chef sezon 7, 23 martie 2024. Roxana Blenche a gatit un cozonac tradițional reinterpretat. Secretul unui preparat de succes

17:25, 23.03.2024 - In episodul 4 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 23 martie 2024, chef Roxana Blenche a primit o provocare senzaționala din partea Dianei Matei. Gazda emisiunii o sa faca tot ce poate pentru a gati un preparat tradițional pe gustul tuturor: cozonac.


Ce parere ai despre aceasta stire?