Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dramă fără margini pentru o îndrăgită artistă de la noi! O vezi mereu zâmbind, dar sufletul îi plânge: „Am pierdut 3 sarcini”

Publicat:

Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, pe care o vezi tot timpul cu zambetul pe buze, la tv, la evenimente și o asculți peste tot, dar cu siguranța nu ai știut ce drama se ascunde in sufletul ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Drama fara margini: un barbat a murit și un altul este in stare critica, la spital (FOTO)

00:56, 09.05.2024 - GRAV…Un angajal al primariei comunei Ștefan cel Mare și-a pierdut viața și un altul este, in stare critica, la Spitalul Județean Vaslui. Cei doi lucrau impreuna la curațarea și intreținerea sistemului de canalizare. Au intervenit pentru remedierea unei avarii dar, din pacate, intervenția s-a dovedit…

Motivul pentru care Laura Cosoi a izbucnit in lacrimi la TV. Nu s-a putut abține: „Sufletul meu e acolo”

10:16, 28.04.2024 - Laura Cosoi s-a emoționat ieri, in emisiunea sa de la Antena Stars. Actrița, care e insarcinata in ultimul trimestru cu al patrulea copil, a și lacrimat in fața camerelor de filmat. Din februarie, Laura Cosoi prezinta la Antena Stars emisiunea „Vacanța de vedeta”. „Au trecut mulți ani de cand aștept…

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

Ce se intampla in prima ediție „Chefi la cuțite”, sezonul 13. De ce noii jurați au emoții: „Sa vedem cine e cel mai tare”

12:05, 18.03.2024 - „Chefi la cuțite”, sezonul 13 incepe in aceasta seara, la 20.30, la Antena 1. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu inaugureaza urmatorul capitol din bucataria show-ului prezentat de Irina Fodor.Cei patru jurați aduc in ringul culinar impresionanta…

Primarul Piedone, foarte dur la adresa adversarilor politici: „Voi m-ați legat de picioare, eu… m-am rugat și mai tare!”

16:50, 10.03.2024 - Piedone lanseaza un atac dur la adresa adversarilor politici, acuzandu-i de oportunism și lipsa de respect pentru popor. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone , a adresat cuvinte dure, intr-o postare pe Facebook, clasei politice din Romania. Edilul i-a acuzat pe politicienii ca sunt interesați…

Formația timișoreana Monokrom aniverseaza opt ani de existența: „Suntem singuri impotriva lumii, dar mereu alaturi de voi”

12:50, 05.03.2024 - Formația timișoreana Monokrom aniverseaza astazi opt ani de existența, ocazie cu care membrii trupei au postat un scurt mesaj pe rețelele de socializare. „Intr-o zi de martie acum fix 8 ani, MNK s-a nascut din pasiune pentru pop punk și alte alternative (n-am avut). Suntem singuri impotriva lumii, dar…

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.


Ce parere ai despre aceasta stire?