Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Dragonul de aur", un film cu si in regia lui Van Damme! (Antena 1, 20:30)

Publicat:

Rapit, luat ca sclav, vandut unor pirati si aruncat in lumea subterana a jocurilor de noroc si kickboxing-ului, Chris face inconjurul lumii, strabatand pe rand insula , unde se predau arte martiale letale, pe meleagurile unor colonii britanice orientale, in misteriosul Bangkok, in dezolantul desert strabatut candva de si, in cele din urma, in stravechiul .

Acolo trebuie sa treaca testul suprem intr-o competitie care ademenise cei mai buni luptatori din lume si unde are loc cea mai spectaculoasa demonstratie de arte martiale.

Competitia

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ca-n filmele cu mafioți: Milionar rapit in nordul Capitalei pentru parolele contului de criptomonede

12:10, 08.05.2024 - Un milionar in criptomonede a fost rapit in București, intr-o zona rezidențiala din nordul orașului, batut și ținut ostatic pentru a dezvalui parolele conturilor sale, conform unor surse Antena 3.

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a parasit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO

00:06, 24.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 23 aprilie 2024, mai exact episodul 16 al sezonului 13 de la Chefi la cuțite a adus multe emoții pentru jurați și concurenți! Irina Fodor a anunțat ce concurent a parasit competiția de la Antena 1. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia.

Filmul „Trei kilometri pana la capatul lumii” - regia Emanuel Parvu, selectat in Competitia oficiala de la Cannes

00:05, 23.04.2024 - Pelicula „Trei kilometri pana la capatul lumii”, in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectata in Competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc in perioada 14 - 25 mai, informeaza un comunicat transmis luni AGERPRES.

'Trei kilometri pana la capatul lumii', in regia lui Emanuel Parvu, va avea premiera mondiala in competitia oficiala la Cannes

19:45, 22.04.2024 - "Trei kilometri pana la capatul lumii", in regia lui Emanuel Parvu, a fost selectat in competitia oficiala a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes care va avea loc intre 14 si 25 mai.

Cine este Liviu Moroiu, primul concurent care a refuzat cuțitul de aur din partea lui Chef Ștefan Popescu. „Determinarea era destul de mare”

14:05, 28.03.2024 - In ediția 5 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Liviu Moroiu i-a surprins din plin pe jurați, dupa ce a refuzat cuțitul de aur oferit din prtea unuia dintre chefi. Concurentul a avut un preparat ce l-a convins pe Chef Ștefan Popescu sa ii ofere cuțitul de aur, dar nimeni nu se aștepta ca tanarul…

Surpriza de proporții pentru concurenții ramași in competiția Power Couple Romania: se intorc cuplurile eliminate. Radu Siffredi: ”Am impietrit cand i-am vazut!”

13:10, 11.03.2024 - Reacții surprinzatoare și schimbari de strategie, in aceasta seara, la Antena 1, la inceputul saptamanii finale Power Couple Romania! Cuplurile ramase in joc au parte de o surpriza de proporții: se intorc perechile eliminate in etapele anterioare. Toate planurile sunt date peste cap de anunțul lui Dani…

Roxana Blenche și Catalin Bucur au ieșit din competiția Power Couple Romania – La bine și la greu. Ce au transmis

13:01, 22.02.2024 - Seara eliminatorie a etapei a treia Power Couple Romania – La bine și la greu a adus și o proba a cuplurilor memorabila la Antena 1. Concurenții au incercat din rasputeri sa-și depașeasca limitele, puși fața-n fața cu ingenioasa provocare numita ”Te iubesc așa cum ești”, care a starnit o avalanșa de…

Roxana Blenche și Catalin Bucur au ieșit din competiția Power Couple Romania: ”Noi trebuia sa fim puternici, ca sa nu decida votul parcursul nostru”

13:00, 22.02.2024 - Seara eliminatorie a etapei a treia Power Couple Romania – La bine și la greu a adus și o proba a cuplurilor memorabila la Antena 1. Concurenții au incercat din rasputeri sa-și depașeasca limitele, puși fața-n fața cu ingenioasa provocare numita ”Te iubesc așa cum ești”, care a starnit o avalanșa de…


Ce parere ai despre aceasta stire?