Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două avioane de luptă s-au prăbuşit în Italia. Aparatele Tornado s-au ciocnit în zbor, piloţii sunt daţi dispăruţi

Publicat:

Doua avioane de lupta s-au ciocnit, in Italia, in timpul unor antrenamente. Pilotii si copilotii au reusit sa se catapulteze, dar nu au fost inca gasiti si nu se stie in ce stare sunt.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina va primi primele avioane de lupta F-16 in iunie sau iulie, afirma o sursa militara de la Kiev

18:00, 10.05.2024 - Kievul se asteapta sa primeasca primele sale avioane de lupta F-16 de la aliatii sai occidentali in iunie sau iulie, a declarat vineri o sursa militara ucraineana de rang inalt, relateaza Reuters.

Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in mare. Posibila cauza a tragediei este socanta!

09:00, 21.04.2024 - Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabusit in mare in timpul unui exercitiu pe timpul nopții, iar din primele informații s-au ciocnit, conform Ministerului japonez al Apararii. Cele doua elicoptere SH-60 efectuau sambata seara un exercitiu de lupta antisubmarin in apropierea insulei Torishima…

VIDEO/ Rușii au pierdut cel puțin șase avioane de lupta dintr-o lovitura - SBU ar fi lovit puternic aerodromul Morozovsk

13:40, 05.04.2024 - Atacul asupra aerodromului din Morozovsk a fost efectuat de Serviciul de Securitate al Ucrainei impreuna cu structurile Forțelor de Aparare, potrivit unor surse, cel puțin 6 avioane au fost distruse, noteaza Ukrainskpravda care citeaza surse din SBU.

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Japonia face noi pași spre renunțarea la pacifism și va incepe sa exporte avioane de lupta ultramoderne

12:05, 26.03.2024 - Guvernul Japoniei va incepe sa exporte noile avioane de lupta pe care le dezvolta impreuna cu Regatul Unit și cu Italia, in cel mai nou pas facut de aceasta țara spre renunțarea la pacifismul care a consacrat-o dupa Al Doilea Razboi Mondial, scrie BBC.

Un nou razboi risca sa izbucneasca, tensiune uriașa: Taiwan a depistat 32 de avioane de lupta in jurul insulei

07:20, 21.03.2024 -  In timpul unei perioade de 24 de ore pana joi la ora locala 6.00 (22.00 GMT miercuri), Ministerul Apararii din teritoriu a detectat, de asemenea, cinci nave de razboi care opereaza in jurul Taiwanului, a precizat acesta intr-un comunicat.Douazeci de avioane "au traversat linia mediana a stramtorii…

Japonia a aprobat exportul de avioane de vanatoare de noua generatie

12:45, 15.03.2024 - Partidele aflate la putere in Japonia au convenit vineri sa aprobe exportul de avioane de vanatoare de noua generatie dezvoltate impreuna cu Regatul Unit si Italia, o noua relaxare a regulilor stricte privind transferul de echipamente militare din arhipelagul nipon, informeaza AFP, potrivit Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?