Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu: Lou Pearlman, fostul manager al trupelor Backstreet Boys şi 'NSYNC, a murit

Publicat:

Producatorul muzical , fost manager al trupelor si 'NSYNC, a murit la vârsta de 62 de ani, în urma unor probleme de sanatate.

a murit in inchisoare dupa ce, in 2008, fusese condamnat  la 25 de ani de inchisoare pentru frauda fiscala si inselaciune, scrie romaniatv.net.

In 2006, el a fost acuzat ca a rulat una dintre cele mai mari și cea mai longevive scheme Ponzi din istorie, lasand investitorii fara mai mult de 300 de milioane de dolari.

Pentru mai mult de 20 de ani, Pearlman a ademenit indivizii și bancile sa investeasca…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Doliu la Hollywood. A murit la doar 38 de ani, care a fost cauza morții

17:55, 28.02.2024 - Industria cinematografica de peste Ocean a primit o veste cutremuratoare. Este doliu din nou la Hollywood, un celebru actor a murit la doar 38 de ani. Anunțul tragic a fost facut chiar de fratele vedetei, care a dezvaluit și cauza morții. Hollywood-ul, in doliu O pierdere dureroasa, pe care familia…

Un politician de opoziție din Belarus a murit in inchisoare. Fusese condamnat pentru „defaimarea” lui Lukasenko

14:46, 20.02.2024 - Un activist al opozitiei din Belarus, Igar Lednik, a murit in inchisoare, unde ispasea o pedeapsa pentru „defaimarea” presedintelui Aleksandr Lukasenko, a declarat marti fostul sau partid si un ONG specializat, in aceasta tara cu peste 1.000 de prizonieri politici, potrivit AFP, transmite Agerpres.

Alexei Navalnii, cel mai puternic critic al lui Vladimir Putin, a murit in inchisoare

13:56, 16.02.2024 - Opozantul rus Alexei Navalnii a murit intr-o colonie penitenciara, potrivit Departamentului Serviciului Federal Penitenciar, citat de presa de stat din Federația Rusa. Serviciul penitenciar rus... The post Alexei Navalnii, cel mai puternic critic al lui Vladimir Putin, a murit in inchisoare appeared…

ULTIMA ORA! A murit profesoara de fizica Cristina Monica Iankovsky

15:15, 10.02.2024 - Doliu in invațamantul vrancean dupa ce Cristina Monica Iankovsky,   profesoara de fizica la  Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Marașești, a trecut la cele veșnice. Tristul anunț a fost facut public pe pagina de Facebook a liceului: „«Profesorul este ca o lumanare care ii lumineaza pe altii, consumandu-se…


Ce parere ai despre aceasta stire?