Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea muzicii românești! Un artist cunoscut a fost răpus de Covid-19, la doar 44 de ani

Publicat:

Artistul, in varsta de 44 de ani, era internat la . Acesta a decedat vineri, in urma unui stop cardio-respirator. Din primele informații, avea o forma grava de Covid, membru al formatiei din Suceava, a absolvit de Arte ”” din Iasi in cadrul careia era Conferentiar universitar doctor. De-a lungul carierei, a sustinut numeroase concerte de chitara clasica in Romania, dar si in strainatate.    

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Doliu in presa romaneasca: Un cunoscut fotograf s-a stins din viata. Avea doar 45 de ani

09:01, 22.04.2024 - Doliu in lumea sportului si a presei romanesti. Un cunoscut fotograf sportiv, Alexandru Hojda, s a stins la doar 45 de ani, lasand in urma lui un gol de nedescris. O veste tragica a socat comunitatea sportiva din Romania. Vestea trista se referea la trecerea in nefiinta a lui Alexandru Hojda, un fotograf…

Doliu in lumea interlopa din Romania! A murit Costel Corduneanu, unul dintre legendarii interlopi ai țarii noastre

12:05, 15.04.2024 - Este zi de doliu in lumea interlopa din Romania! A murit Costel Corduneanu, unul dintre legendarii interlopi ai țarii noastre. Barbatul din Iași s-a stins din viața astazi, pe data de 15 aprilie 2024.

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Doliu in lumea politicii romanesti. S-a stins din viata un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

16:55, 20.03.2024 - E doliu in lumea politica din Romania. A murit Teodor Marius Spinu, fost politician in partidul lui Traian Basescu. Profesorul Spinu era si cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi, potrivit stiripesurse.ro.Anuntul privind moartea lui Spinu a fost facut de fostii sai elevi"Cu…

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

A murit o figura legendara a televiziunii din Romania. Lumea muzicii populare este in doliu

16:55, 15.02.2024 - A murit o figura legendara a televiziunii din Romania. Lumea muzicii populare este in doliu Lumea muzicii populare este din nou in doliu. Florentina Satmari, unul dintre cei mai mari realizatori TV pe care Romania i-a avut, a murit.Marea realizatoare TV a iubit enorm cantecul popular pe care…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?