Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea filmului. Celebrul actor Clark Middleton a fost ucis de un virus periculos: "Nu există nici un remediu cunoscut"

Publicat:

Cea care a facut anunțul trist a fost chiar soția actorului din celebra producție „Kill Bill', Elissa, dezvaluind ca sotul ei a fost infectat cu virusul . Acest tip e virus afecteaza in general pasarile, dar și oamenii și se transmite, in special, prin ințepaturi de țanțar.

„Cu inimile grele, anunțam moartea unei vieți eminamente demne de sarbatoare: , 63 de ani – iubit, actor, scriitor, regizor, profesor, erou, soț, frate, prieten. Clark a plecat dintre noi pe 4 octombrie ca urmare a virusului , pentru care nu exista nici un remediu cunoscut.…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea sportului. Celebrul luptator de sumo Akebono a murit la 54 de ani

22:55, 11.04.2024 - Akebono, primul luptator de sumo strain care a obtinut titlul „yokozuna”, acordat celui mai mare luptator in acest sport traditional japonez, a decedat din cauza unei insuficiente cardiace, la varsta de 54 de ani. Anunțul a fost facut de Fortele armate ale Statelor Unite din Japonia. Nascut in Hawaii,…

Doliu in lumea sportului mondial. A murit celebrul O.J. Simpson la 76 de ani

20:10, 11.04.2024 - Doliu imens in lumea sportului mondial! Orenthal James Simpson, cunoscut drept OJ Simpson, a murit la varsta de 76 de ani. El a fost unul dintre cei mai importanți running backs din istoria fotbalului american. Care a fost cauza decesului? O.J. Simpson a murit la varsta de 76 de ani O.J. Simpson, fostul…

Doliu in lumea filmului internațional! A murit actorul Adrian Schiller: „Mult prea devreme...”

12:21, 05.04.2024 - Este zi de doliu in lumea filmului internațional! A murit Adrian Schiller! Celebrul actor s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. El a lasat un gol imens in inimile celor care l-au cunoscut.

Doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial ”The Office” s-a stins din viața

14:05, 21.02.2024 - Este doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial The Office” s-a stins din viața, in urma cu puțin timp. Anunțul trist a fost facut de colegii lui, care in aceste momente sufera cumplit dupa pierderea lui! Iata despre cine este vorba!

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!

VIDEO | Doliu imens in muzica internaționala: A murit unul dintre cei mai cunoscuți și premiați dirijori din lume

14:40, 09.02.2024 - Celebrul dirijor japonez Seiji Ozawa, care a condus unele cele mai renumite orchestre din lume, a murit in resedinta sa din Tokyo la varsta de 88 de ani, a anuntat vineri presa nipona, citata de AFP si Reuters.Televiziunea publica NHK si alte companii mass-media japoneze au raportat ca artistul a…


Ce parere ai despre aceasta stire?