Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doinița Oancea a împlinit 36 de ani! Îndrăgita actriță din „Fructul oprit” a vorbit, pentru prima oară, despre relația cu artistul Adrian Călin

Publicat:

s-a distrat din plin week-end-ul trecut! Actrita din „Fructul oprit” a implinit 36 de ani, iar printre invitate s-au aflat Antonia, logodnica lui si , recent intoarsa din „”.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Daniel Pavel despre relația dintre Jador și Oana Ciocan și ce s-a intamplat dincolo de camerele de filmat de la Survivor All Stars. „Mi-a transmis”

10:45, 14.05.2024 - Momentul in care Jador a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan s-a numarat printre cele mai emoționante de la Survivor All Stars 2024. Pentru prima oara, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a vorbit despre ceea ce s-a intamplat dincolo de camerele de filmat.„Fiecare dintre cei doi a avut o emoție incredibila,…

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

O recunoști? O indragita actrița din Romania a implinit 73 de ani, iar in tinerețe era de o frumusețe rapitoare / FOTO

19:00, 22.03.2024 - Tora Vasilescu implinește vineri, 22 martie 2024, frumoasa varsta de 73 de ani. Indragita actrița a adunat aprecierea a milioane de romani, datorita talentului actoricesc. Cu toate acestea, Tora Vasilescu a fost discreta in privința casatoriei cu Alain Vrdoljak, un cetatean francez de origine croata.

Ce a spus Adrian Cristea despre relatia sa cu Bianca Dragusanu. ”Pe unele femei le tii in suflet”

15:31, 02.03.2024 - Adrian Cristea a vorbit despre relația cu Bianca Dragusanu care a fost cap de afiș acum 10 ani și a captat atenția publicului.Adrian Cristea a fost invitat la podcast-ul Anamariei Prodan și a vorbit despre relația cu Bianca, dar a spus ca aceasta nu a fost dragostea vieții sale.”Ne-am cunoscut in oraș,…

Dan Bittman a vorbit despre relația cu Denise Rifai

13:41, 26.02.2024 - Cantarețul Dan Bittman  i-a dat un inel jurnalistei Denise Rifai la ea in emisiune, iar de aici au curs speculatiile. Bittman neaga insa, intr-un interviu, existenta unei relatii amoroase, spunand ca prefera amicitia. Am facut acel gest la Denise Rifai in emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 


Ce parere ai despre aceasta stire?