Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi români din 10 sunt obezi şi au risc cu 50% mai mare să moară de COVID-19. Sfaturile pentru supravieţuire ale unui nutriţionist

Publicat:

Riscul persoanelor obeze de a se infecta cu COVID-19 este cu aproape 50% mai mare fata de riscul celor cu greutate normala, iar riscul de a deceda este in medie cu 48% mai mare. de Educatie in Diabet, , a explicat ce pot face persoanele obeze pentru a evita riscul infectiei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Europa este muritoare și exista riscul ca Europa sa moara”

09:35, 28.04.2024 - Vorbele grele și greu sa mai fie intoarse inapoi. De ce oare a rostit Macron toata seria de avertismente pe care le-a grupat in discursul-fluviu, „la limita mesajelor catastrofice”, ținut joi, timp de aproape doua ore, la Sorbona.

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte mult

09:25, 12.04.2024 - Produsul consumat dimineața de mulți romani poate fi nociv: Riscul de diabet crește foarte multMulți romani sar peste micul dejun dimineața și, in drum spre serviciu, se opresc la supermarket sau la magazine de panificație pentru a-și cumpara ceva care sa ronțaie.

`Dare to Learn` – cei mai importanți experți globali in educație vin la București sa-i pregateasca pe profesorii romani

14:30, 05.04.2024 - Noile tehnologii și Inteligența Artificiala se pot numara printre instrumentele cele mai bune pentru predare, iar cadrele didactice ar trebui sa știe cum sa le foloseasca, astfel incat procesul de invațare sa devina cat mai eficient și cat mai prietenos cu elevii și cu

Expert in Mediu, despre lipsa de educație ecologica la romani: „Cumparam mult, aruncam repede și mult”

22:35, 31.03.2024 - Experții in managementul deșeurilor subliniaza legatura intre educația ecologica și educația financiara, evidențiind impactul consumului asupra generarii deșeurilor. Implementarea unor programe educaționale in școli ar putea reduce semnificativ cantitatea deșeurilor, conform studiilor in domeniu.

Cum au ajuns romanii mari consumatori de fast-food. Nutriționist: „Crește riscul de apariție a obezitații”

06:05, 28.03.2024 - Produsele de tip fast-food au devenit, in ultimii ani, o adevarata moda in randul romanilor. Astfel, foarte multe persoane apeleaza la acest timp de alimentație care, cu timpul, poate avea efecte negative asupra organismului.

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Care sunt simptomele variantei actuale de COVID-19. 13 romani au murit in ultima saptamana

12:20, 29.02.2024 - Saptamana trecuta au fost inregistrate aproape o mie de cazuri de Covid-19 in țara noastra, potrivit INSP, iar 43,3% din cazuri au fost raportate in Bucuresti si in judetele Cluj, Constanta, Prahova si Brasov.


Ce parere ai despre aceasta stire?