Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi PSD-iști renunță la candidatura pentru șefia CJ; au rămas trei, dar încă se mai speră în marea bombă

Publicat:

Cursa interna din PSD Botoșani pentru desemnarea pretendentului la președinția Consiliului Județean cunoaște o noua etapa. Daca pana pe 25 ianuarie, ziua limita de depunere a candidaturilor in cadrul organizației, cinci social-democrați au facut acest lucru, ulterior doi dintre ei au preferat sa renunțe.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulian Dumitrescu, cercetat pentru fapte de corupție, cale libera spre șefia CJ Prahova / BEJ i-a admis candidatura

17:16, 26.04.2024 - Biroul Electoral Judetean (BEJ) Prahova a admis, vineri, candidatura presedintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean (CJ).

Botosani: Omul de afaceri Valeriu Iftime si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al CJ

15:10, 26.04.2024 - Omul de afaceri Valeriu Iftime si-a depus, vineri, candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Botosani din partea Partidului National Liberal (PNL).De asemenea, PNL a depus la Biroul Electoral Judetean lista de candidati pentru functiile de membri ai CJ.

Țara care ii ia apararea lui Iohannis in cursa pentru șefia NATO: 'Este o candidatura legitima!'

20:50, 04.04.2024 - Țara care ii ia apararea lui Iohannis in cursa pentru șefia NATO: 'Este o candidatura legitima!'Candidatura lui Klaus Iohannis la NATO este legitima, a declarat joi, la Bruxelles, ministrul slovac de externe Juraj Blanar, care nu a exprimat insa sprijinul tarii sale pentru actualul presedinte roman,…

PNL Prahova cere conducerii de la București sa il susțina pe Iulian Dumitrescu pentru candidatura la CJ

22:26, 20.03.2024 - Liberalii din Prahova au trimis o scrisoare deschisa conducerii de la București, in care iși arata susținerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat la șefia Consiliului Judetean, potrivit unui comunicat transmis de PNL Prahova. 

Ungaria saluta intrarea lui Iohannis in cursa pentru șefia NATO. Szijjiarto: Nu o sa sprijinim candidatura lui Rutte

17:56, 15.03.2024 - Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca este imbucurator faptul ca Europa Centrala are, in sfarsit, un candidat pentru functia de secretar general al NATO.

Candidatura surpriza la șefia Consiliului Județean și la Primaria Iași, din partea PSD: 'Ne-am saturat sa privim cu invidie'

17:56, 09.03.2024 - Noul presedinte al PSD Iasi este Bogdan Cojocaru, prefect al judetului. El va candida la sefia Consiliului Judetean, a anunțat șeful PSD. Tot Marcel Ciolacu a spus ca la Primaria Iasi candidatul PSD va fi Bogdan Balaniscu, lider al filialei municipale PSD si secretar de stat in cadrul Ministerului Mediului.…

Alina Gorghiu, despre varianta de a candida la sefia CJ Arges: „Daca o sa-mi ceara partidul sa fac asta, sigur, n-am nicio problema”

16:51, 07.02.2024 - Conform unui document adoptat de conducerea Partidului Național Liberal, liderii filialelor județene ai acestei formatiuni politice vor fi obligați sa candideze, in funcție de situație, fie pentru postul de președinte al Consiliului Județean, fie pentru cel de primar de municipiu. De asemenea, candidații…


Ce parere ai despre aceasta stire?