Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi morţi în Sudan în timpul unor noi proteste împotriva puterii militare

Publicat:

Doi manifestanti au murit joi in Sudan in timpul unor noi proteste impotriva puterii militare, a anuntat al Medicilor din aceasta tara, potrivit AFP.

Un manifestant "a murit dupa ce a fost impuscat in bazin de fortele puciste" la Omdurman, la periferia capitalei Khartoum, a precizat asociatia independenta citata.

Aceeasi sursa a anuntat anterior ca un alt manifestant a fost ucis impuscat in cap "de fortele puciste" tot la Omdurman.

Mii de sudanezi au protestat joi in intreaga tara impotriva puterii militare, la cateva zile dupa demisia premierului civil.

La…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat in piept, la o partida de vanatoare

11:35, 03.05.2024 - Tragedie la vanatoare, joi seara, in zona localitații hunedorene Boholt. Un barbat a murit dupa ce arma unui coleg s-a descarcat accidental. „La data de 2 mai 2024, in jurul orei 21:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112, de catre un barbat in varsta de 50 de ani din…

VIDEO. Tragedie aviatica: Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Zece oameni au murit

07:55, 23.04.2024 - Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Accidentul a avut loc in Malaysia. Zece persoane au murit in urma accidentului. Two military helicopters collided into each other in midair in Lumut, Malaysia. The Perak fire and rescue department has confirmed that 10 people died after…

Benjamin Netanyahu promite sa amplifice atacurile impotriva Hama. Declaratiile vin in timpul mesajului video dedicat ajunului Pastilor evreiesti

05:00, 22.04.2024 - Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a avertizat ca Israelul isi va intensifica in curand atacurile impotriva gruparii palestiniene Hamas, informeaza Rador Radio Romania.Premierul Netanyahu a facut declaratiile in timpul mesajului video dedicat ajunului Pastilor evreiesti.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Un moldovean a murit in SUA in timpul unui conflict cu forțele de ordine

19:11, 15.04.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, stabilit de mai mulți ani peste Ocean, a decedat dupa ce a suferit un atac de cord, acesta fiind electrocutat de forțele de ordine americane in timpul unor altercații pe teritoriul unei benzinarii.

Atac violent la Bordeaux. O persoana a murit, alta a fost ranita; atacatorul a fost impușcat

22:55, 10.04.2024 - O persoana a murit și alta a fost ranita in urma unui atac cu cuțitul in Bordeaux. Atacatorul a fost impușcat de polițiști. La fața locului, au ajuns numeroase forțe de securitate. Incidentul a avut loc miercuri seara, potrivit TF1.

Conflictul din Sudan ia amploare: Armata a ocupat sediile posturilor naționale de radio și televiziune

15:30, 12.03.2024 - Armata Sudanului susține ca a preluat controlul asupra sediilor posturilor naționale de radio și televiziune. Anterior, acestea au fost controlate de Forțele paramilitare de sprijin rapid (RSF) cu care armata este in conflict. Anunțul a fost facut marți, potrivit Reuters. Cladirile se afla in Omdurman,…

Proteste violente in Polonia! Fermierii au ars drapelul UE și s-au batut cu forțele de ordine / Video

20:25, 06.03.2024 - Proteste violente in Polonia! Fermierii au ars drapelul UE și s-au batut cu forțele de ordine / VideoMii de agricultori polonezi au iesit miercuri din nou in strada in capitala Varsovia la un protest care a degenerat in violente si care creste presiunea asupra guvernului condus de Donald Tusk, pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?