Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi miri au murit, după ce vrut să repete scena din Titanic: familia a asistat la evenimentul tragic

Publicat:

Doi miri din India au murit in timpul unei ședințe foto inainte de nunta. Ei iși faceau ședința foto pe un rau astfel incat sa imite scena din Titanic, informeaza presa din India.

Incidentul a avut loc pe raul Kaveri langa orașul din Karnataka. Potrivit poliției locale, un barbat in varsta de 28 de ani și o fata de 20 de ani și-au dus familiile și un fotograf pe barci de pescuit la sursa raului pentru o ședința foto, in timp ce cuplul planuia sa repete faimoasa scena din filmul „Titanic” cu și .

Din cauza fluxului puternic de apa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit actorul britanic Bernard Hill. Era cunoscut pentru rolurile sale din „Titanic” și „Stapanul inelelor”

11:20, 06.05.2024 - Actorul britanic Bernard Hill a murit! Indragitul artist era cunoscut pentru rolurile sale din „Titanic” si „Stapanul Inelelor” și avea 79 de ani.  El a intrat in rolul Capitanului Edward Smith, in filmul caștigator al Oscarului din 1997 și l-a interpretat pe Regele Theoden, din Stapanul Inelelor. Actorul…

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Vestita ușa din Titanic, pe care a plutit Rose, a fost vanduta la licitație pentru o suma exorbitanta

20:10, 27.03.2024 - Cu toate ca nu este primul obiect legat de film care este vandut la licitație, aceasta ușa a reprezentat un element iconic și plin de semnificație pentru mulți spectatori ai blockbuster-ului din anii '90. Suma exorbitanta pentru care a fost vanduta sugereaza ca nostalgia și interesul pentru operele…

Sfarșit tragic pentru un roman care urma sa se intoarca in țara, la familie. Barbatul in varsta de 50 de ani a murit in Italia, in timp ce incarca TIR-ul

18:05, 27.03.2024 - Un barbat care urma sa vina in Romania, la familie, a murit marți dimineața. Era plecat la munca in Italia, atunci cand a sfarșit tragic. Inițial, s-a spus ca ar fi vorba despre un accident de munca, asta pentru ca s-a stins din viața in timp ce incarca TIR-ul, intr-o parcare.

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei saptamani de cand artistul a murit. Roxana nu iși gasește liniștea / FOTO

16:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.

Kate Winslet vorbește despre tulburarile de comportament alimentar suferite la inceputul carierei

16:30, 07.03.2024 - Kate Winslet a vorbit recent,  in premiera, despre tulburarile de comportament alimentar de care a suferit la inceputul carierei artistice. Tulburarile de comportament alimentar sunt caracterizate prin perturbarea persistenta a alimentației sau a comportamentului legat de alimentație. Aceste perturbari…

Kate Winslet, despre celebritatea caștigata dupa „Titanic": „Viața mea a fost destul de neplacuta” VIDEO

14:46, 14.02.2024 - Kate Winslet a ajuns cunoscuta dupa ce a aparut alaturi de Leonardo DiCaprio in „Titanic". Insa succesul uriaș al filmului din 1997 nu a fost lipsit de parți mai puțin placute, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?