Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dodon a discutat cu Vucic la telefon: Cei doi au stabilit o întrevedere pentru timpul apropiat

Publicat:

Fostul șef al statului, , a avut o convorbire telefonica cu , președintele proaspat reales al . Acesta i-a adresat „felicitari cu ocazia victoriei convingatoare la alegerile prezidențiale”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Conducerea PSRM a avut intrevedere cu ambasadorul UE in Moldova

14:50, 27.04.2024 - Ieri, 26 aprilie, Președintele PSRM, Igor Dodon, impreuna cu vicepreședintele Parlamentului, președintele fracțiunii BCS, Vlad Batrincea, și membrul Comitetului Executiv al PSRM, Olga Cebotari, au avut o intrevedere cu Janis Mazeiks, șeful Delegației Uniunii Europene la Chișinau. In cursul dialogului,…

Ciolacu, intrevedere cu cancelarul german Olaf Scholz: Romania are un prieten puternic. Despre ce au discutat

16:15, 06.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a avut, sambata, o intrevedere, la Palatul Victoria, cu cancelarul federal german, Olaf Scholz. Prim-ministrul roman i-a mulțumit omologului sau pentru sprijinul acordat pentru aderarea Romaniei la Schengen, subliniind necesitatea finalizarii acestui proces.

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:30, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaiei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:20, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaiei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

(video) Maia Sandu a discutat cu Volodimir Zenenski, la Tirana: Ce mesaje au postat liderii, dupa intrevedere

09:51, 29.02.2024 - Președinta Maia Sandu și omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, s-au intalnit miercuri la Tirana, unde a avut loc summitul Ucraina-Europa de Sud-Est. Liderii au discutat despre situația din Transnistria și incercarile Rusiei de a destabiliza Moldova.

Maia Sandu și Volodimir Zelenski, intrevedere la Tirana. Ce au discutat cei doi lideri

22:06, 28.02.2024 - Președintele Rep. Moldova, Maia Sandu, și șeful statului ucrainean, Volodimir Zelenski, au avut o intrevedere la Tirana unde a avut loc summitul Ucraina-Europa de Sud-Est, cei doi lideri discutand inclusiv despre viitorul comun al celor doua țari in cadrul Uniunii Europene.

Igor Dodon este in vizita la Moscova: A avut o intrevedere cu Patriarhul Kirill. Despre ce au discutat

14:05, 21.02.2024 - Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon s-a intalnit cu Patriarhul Moscovei și al Intregii Rusii, Kirill, in cadrul vizitei pe care o intreprinde la Moscova, informeaza serviciul de presa al Patriarhiei ruse.

Robert Badea, record national la 200 m mixt, stabilit la Mondialele de la Doha

14:16, 14.02.2024 - Robert Badea a stabilit, miercuri, la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha, un record national in proba de 200 m mixt, potrivit news.ro. Badea a inotat in seria a treia a probei de 200 m mixt si a incheiat cursa cu timpul de 2:01.78 min.! Timpul sau reprezinta un nou record national la categoria…


Ce parere ai despre aceasta stire?