Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Documentar-şoc despre industria alimentară. Cum se transformă mâncarea în DROG - VIDEO

Publicat:

Filmul de 90 de minute releva o realitate paradoxala: americanii nu au facut niciodata atat de mult sport ca in prezent si nu au cautat niciodata sa consume atat de multe produse cu continut redus de calorii si totusi doi din trei americani sunt supraponderali si generatii intregi de mici americani vor trai mai putin decat parintii lor.

Cauza ar fi ca, intocmindu-si politicile de sanatate publica, autoritatile le-au condamnat la esec pe toate pentru ca s-au inselat asupra tintei. Responsabil de obezitate nu este lipsa de exercitiu fizic, ci zaharul.

'Obezitatea este o problema

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

OMS: Zilnic, in lume, peste un milion de persoane se infecteaza cu sifilis, gonoree, chlamydia și tricomoniaza

09:40, 24.05.2024 - Zilnic, in lume, peste un milion de persoane sunt infectate cu sifilis, gonoree, chlamydia sau tricomoniaza, semnaleaza un recent raport al Organizației Mondiale a Sanatații. De la 7,1 milioane de cazuri de sifilis in 2020, in 2022, s-a ajuns la aproximativ 8 milioane de cazuri, avertizeaza Organizația…

Turneu innvaluit in mister: secretarul de stat american, Antony Blinken, va merge miercuri in Israel si Iordania

04:05, 29.04.2024 - Secretarul de stat Antony Blinken va merge miercuri in Israel si Iordania, la o zi dupa participarea la un summit in Arabia Saudita consacrat rezolvarii conflictului israeliano-palestinian, a anuntat duminica Departamentul de Stat american, scrie AFP, citat de news.ro.

Transmiterea gripei aviare la oameni este „o ingrijorare enorma”, avertizeaza OMS. Tulpina H5N1 are o rata de mortalitate „extraordinar de mare”

17:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) și-a exprimat joi, 18 aprilie, ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate "extraordinar de mare" la oameni, scrie The Guardian.Epidemi care a inceput in 2020 a dus la moartea sau uciderea a zeci de milioane de pasari…

Virusurile hepatice provoaca in continuare 3.500 de decese pe zi, avertizeaza OMS

16:55, 09.04.2024 - Virusurile hepatice provoaca in continuare 3.500 de decese pe zi, o cifra in crestere, potrivit unui raport publicat marti de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), care a solicitat "actiuni rapide", informeaza AFP, conform AGERPRES.

SANATATEA PE PRIMUL LOC! Ziua Mondiala a Sanatații 2024 : „Sanatatea mea, dreptul meu”

08:05, 07.04.2024 - Anul acesta, tema Zilei Mondiale a Sanatații este „Sanatatea mea, dreptul meu”, iar Organizația Mondiala a Sanatații sarbatorește 76 de ani de la inființare. The post SANATATEA PE PRIMUL LOC! Ziua Mondiala a Sanatații 2024 : „Sanatatea mea, dreptul meu” first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?