Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doctoraș, ai uitat de soție? Esteticianul preferat al vedetelor, în tandrețuri cu o femeie misterioasă. VIDEO PAPARAZZI

Publicat:

Unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici esteticieni de la noi a fost...prins in fapt! Deși are soție acasa, doctorașul nu s-a ferit deloc sa fie in tandrețuri cu o femeie misterioasa, ziua in amiaza mare. Ei, nu v-ați dat seama inca? Este vorba despre celebrul medic estetician !

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vali Vijelie, prins in ofside de paparazzi. In ce ipostaze a fost fotografiat alaturi de o femeie misterioasa

12:41, 22.04.2024 - La ceas de seara, Vali Vijelie a fost surprins alaturi de o bruneta misterioasa, cu care s-a intalnit intr-o benzinarie din zona Fantana Miorița. Cei doi au mers apoi intr-un complex rezidențial, de unde nu au mai ieșit.

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

Orice barbat și-ar dori o asemenea soție! Partenera lui Gabi Enache iși exprima iubirea și prin gesturi simple, dar de efect. Sunt la fel de indragostiți ca-n prima zi / PAPARAZZI

22:45, 07.03.2024 - Gabi Enache și soția lui, Lena, sunt de nedesparțit de cand formeaza un cuplu. Cei doi au impreuna un fiu, dar iși fac timp și pentru momentele in doi intr-o zi obișnuita. Cum au fost surprinși de curand fotbalistul și partenera lui.

Nu este doar o soție iubitoare, ci și o mama atenta! Partenera lui Nadir se descurca de minune in orice situație. Imagini rare cu Georgiana și copilul celor doi / PAPARAZZI

23:45, 25.02.2024 - Nadir are cu ce sa se mandreasca. Artistul are o soție iubitoare, care este și o mama atenta. Cantarețul și Georgiana traiesc o frumoasa poveste de dragoste de ani buni și au impreuna doi copii, pe Eve și Azar.

Eva Braun, amanta celebra și soție pentru ultimele 36 de ore din viața lui Hitler: „Era cea mai nefericita femeie!”

12:25, 06.02.2024 - „Femeile din Reich nu aveau voie sa se machieze, sa bea alcool si sa fumeze. Eva le facea pe toate. Era cea mai nefericita femeie pe care am intalnit-o vreodata”, scria Gertraud Weisker, verișoara amantei celebre a lui Adolf Hitler.

Moarte misterioasa a Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj. Ce ipoteze iau in calcul anchetatorii

10:05, 06.02.2024 - Anchetatorii analizeaza toate pistele in cazul morții fostei soții a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tise. Femeia in varsta de 47 de ani a fost gasita fara suflare in casa de menajera ei.Potrivit primelor date, femeia ar fi murit in timpul nopții si nu avea urme de violenta pe corp,…


Ce parere ai despre aceasta stire?