Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doar 36 de cazuri de hărțuire sexuală și discriminare, raportate în universități în 5 ani: „Universitățile eșuează în a încuraja studenții să sesizeze aceste cazuri”

Publicat:

Pe parcursul a cinci ani, in 52 de universitați publice doar 36 de cazuri de harțuire sexuala și discriminare au fost raportate de studenți și studente. Studenții nu vorbesc despre aceste cazuri de teama ca nu vor fi crezuți sau vor fi judecați, in special cand este vorba despre un profesor influent.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Codul drepturilor si obligatiilor studentului a fost actualizat, anunța Ministerul Educației

15:55, 09.05.2024 - Institutii mai accesibile pentru studentii cu dizabilitati, rigurozitate pentru etica in universitati, usurarea vietii de student si mecanisme noi pentru o mai buna reprezentare a studentilor se regasesc printre reglementarile din noul Cod drepturilor si obligatiilor studentului, relateaza AgerpresPotrivit…

159 de noi cazuri de Covid in ultima saptamana. Nu au fost raportate decese

13:31, 23.04.2024 - 159 de noi cazuri de Covid in ultima saptamana. Nu au fost raportate decese159 de noi cazuri de Covid au fost inregistrate in Romania in perioada 15-21 aprilie, fara a fi raportate decese, a anunțat, marți, Ministerul Sanatații, anunța Mediafax.

DEPARTAMENTE SPECIALE Universitațile pot inființa departamente care sa ofere servicii pentru studenții cu dizabilitați

11:31, 18.04.2024 - Universitațile pot inființa departamente cu minimum 2 persoane, care sa ofere servicii pentru studenții cu dizabilitați și/sau cu cerințe educaționale speciale si pot angaja pe perioada determinata,... The post DEPARTAMENTE SPECIALE Universitațile pot inființa departamente care sa ofere servicii pentru…

Aproape 800 de cazuri noi de rujeola, raportate in ultima saptamana

22:25, 09.04.2024 - Aproape 800 de cazuri noi de rujeola au fost raportate, in perioada 1-7 aprilie, fara a fi inregistrate noi decese din cauza acestei afectiuni, reiese din raportul Institutului National de Sanatate Publica (INSP).”In perioada 01.01.2023 - 07.04.

Ciocniri violente intre studenți și poliție la Atena, inainte de votul pentru legea privind universitațile private

18:21, 08.03.2024 - Studenții greci au aruncat cu cocktailuri Molotov in polițiști, care au raspuns cu gaze lacrimogene, in centrul Atenei, vineri, cu cateva ore inainte ca parlamentul sa voteze un proiect de lege care permite universitaților private straine sa inființeze filiale in țara, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?