Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Djurgarden, adversara echipei CFR Cluj în turul trei preliminar al Ligii Europa

Publicat:

Djurgarden a invins in turul doi echipa din , pe teren propriu, scor 2-1. Au marcat Edwards "42 si Ulvestad "69 (penalti) pentru invingatori si Valdes "57 pentru Europa. In minutul 62, de la oaspeti a fost eliminat . – CFR Cluj se va disputa la 24 septembrie, in Suedia.  

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iga Swiatek, adversara Soranei Cirstea in turul al treilea la Madrid (WTA)

09:50, 26.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea o va infrunta pe poloneza Iga Swiatek in runda a treia a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, dupa ce liderul mondial a dispus de chinezoaica Xinyu Wang (52 WTA) cu 6-1, 6-4, joi, intr-o ora si 16 minute.

Dinamo București, prima adversara a echipei U-BT Cluj din play-off-ul Ligii Naționale

09:40, 08.04.2024 - S-a tras cortina peste sezonul regulat al Ligii Naționale, unul pe care U-Banca Transilvania l-a incheiat fara infrangere. Clujenii se vor duela in primul meci din play-off cu Dinamo București.

„Poate Dorinel Munteanu sa fie o solutie?!” Nelutu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

12:00, 04.04.2024 - Nelutu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei cand a fost intrebat daca Dorinel Munteanu poate fi o solutie. Patronul celor de la CFR Cluj a spus ca inca nu e momentul sa se gandeasca la noul antrenor, dar nu a negat ca Dorinel Munteanu poate fi o varianta. De altfel, Varga a spus […] The…

Diego Burlacu, in lot pentru Turul de Elita al Campionatului European U17

23:35, 13.03.2024 - CONVOCAT… Vasluianul Diego Burlacu, jucator in Liga 3 la FC Bacau, a fost convocat in lotul naționalei U17 pentru Turul de Elita, ultima runda de calificare pentru Campionatul European U17. “Tricolorii” mici se vor duela cu Țara Galilor, Bulgaria și Suedia. Partidele se vor desfașura la Mogoșoaia, Buftea…

Doi suporteri ai echipei Brighton, raniti si jefuiti la Roma

13:31, 07.03.2024 - Doi suporteri ai echipei Brighton, care s-au deplasat la Roma pentru a urmari prima mansa a optimilor Ligii Europa, impotriva echipei AS Roma, au fost raniti si jefuiti miercuri seara, potrivit news.ro Cei doi barbati, in varsta de 28 si 29 de ani, au fost dusi la spital cu rani minore de cutit la…

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

Gigi Becali a intrat in direct imediat dupa U Cluj - FCSB: „In condițiile astea...”

23:20, 19.02.2024 - U Cluj - FCSB 0-0. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, s-a declarat mulțumit de jocul echipei lui. Motivul? Becali a declarat ca 5 jucatori din primul 11 au fost bolnavi, pe langa cei care nu au putut juca deloc. Mai mult, patronul FCSB a numit 4 dintre ei, iar aceștia sunt cei mai importanți jucatori…

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?