Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DJ Harra A ÎNCINS BOXELE în Playboy

Publicat:

Alaturi de , in paginile revistei apar, in pictoriale flamboaiante, playmate-ul , dar si modele internationale.

povesteste in interviul editiei cum sta treaba cu paranormalul, cu televiziunea si cu prietenii, iar despre rap, banii din muzica si emotiile pe scena.

Noul numar Playboy poate fi gasit la punctele de difuzare a presei.

 

 

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clujenii au incins gratarele de 1 Mai. S-au bucurat de o zi de relaxare pe Valea Garbaului și in Gheorgheni.

18:01, 02.05.2024 - Clujenii au sarbatorit Ziua Muncii in aer liber, la un gratar sau gulas cu prietenii si familia, pe Valea Garbaului si in Baza Sportiva Gheorgheni. Altii s-au relaxat in parcurile din oras.

Spiritele s-au incins, dupa ce Vladuța Lupau a fost felicitata pentru ca e insarcinata: ”Nu poți lasa un asemenea comentariu!”

10:21, 26.03.2024 - Vladuța Lupau este din nou gravida, iar dupa ce artista a anunțat minunata veste foarte mulți oameni simplu, dar și vedete au felicitat-o. Una dintre cele care i-au scris public a fost Ileana Sterp, dar influencerița a starnit controverse.”O ființa mica… o sa ma strige “mamica”. O alta minune Dumnezeu…

CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, duel incins pentru play-off

14:35, 23.03.2024 - CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, duel incins pentru play-off Sambata, ora 15.00, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș, CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, confruntare decisiva pentru studenți in perspectiva accederii in play-off! Stadionul „Pielarul” din Sebeș gazduiește sambata, la ora 15.00, pe teren…


Ce parere ai despre aceasta stire?