Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Discuțiile siropoase ale lui Viorel cu transsexualul Delia, înregistrate ilegal de Marian! Vio tună și fulgeră: „O să depun plângere!”

Publicat:

Spynews.ro a dezvaluit, ieri, o informație bomba despre soțul Vulpiței. Povestea in care este implicat direct sotul Vulpitei este cat de poate de incurcata. Viorel a fost sunat de o tanara cantareata de la noi, cunoscuta drept transsexualu Delia. S-a intamplat la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce Viorel a fost sunat de Marian. Si, se pare, fostul iubit al Veronicai, ar fi vrut sa-i intinda o capcana lui Viorel.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis tuna și fulgera in scandalul Cirstoiu: Coaliția sa iși faca treaba!

20:11, 17.04.2024 - Discuțiile contradictorii din coaliție il scot din sarite pe președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a comentat, de la Consiliul European, scandalul posibilei eliminari a lui Catalin Cirstoiu din lista cu candidați la Primaria Capitalei.

Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu. De la ce a pornit cearta: „Era sa primesc 30 de zile arest preventiv”

10:25, 13.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ajuns din nou la scandal, dupa ce in februarie vorbeau despre o posibila impacare. Conform declarațiilor lui, vedeta a depus o plangere la poliție impotriva lui, l-a acuzat ca a terorizat-o „psihic și fizic”. In 2022, Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au desparțit…

Acces Direct. Mari, victima in propria casnicie? Soțul tinerel i-ar fi cheltuit toți banii: „Am facut plangere” / VIDEO

17:30, 10.04.2024 - Mari ar fi trait un coșmar in casnicia cu Dorel. Barbatul ar fi cheltuit banii familiei in scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat dupa ce a avut loc cununia civila. Cum se apara acesta!

Regulile dupa care Dana Rogoz iși educa cei doi copii. Ce spune despre relația cu soțul ei, Radu Dragomir. „Impune niște limite”

11:50, 20.03.2024 - Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir s-au casatorit in 2012 și au impreuna doi copii, Vlad, in varsta de 10 ani și Lia, in varsta de 4 ani. De cand copiii au venit pe lume, viața celor doi s-a schimbat total, insa au incercat sa gaseasca un echilibru. Actrița a povestit recent cum se imparte intre…

Adevarul despre casnicia Sandei Ladoși cu Ștefan Tache. Ce condiție i-a pus artista barbatului. „Cand mi-am cunoscut soțul, el era insurat”

12:46, 10.03.2024 - Sanda Ladoși, in varsta de 54 de ani, și Ștefan Tache s-au casatorit in 2006, dupa o relație de 10 ani. Cei doi se cunoșteau din 1990, insa relația lor a inceput mai tarziu, dupa ce barbatul a divorțat de cea de-a treia soție. La inceput, intre cei doi s-a infiripat o frumoasa prietenie și nu s-au gandit…

Un barbat din Iași a fost condamnat penal dupa ce, din gelozie, i-a furat telefonul soției ca sa-i verifice mesajele

16:55, 27.02.2024 - Barbatul in varsta de 41 de ani din Raducaneni, județul Iași, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru acces ilegal la un sistem informatic și talharie, dupa ce, chinuit de gelozie, a tras-o de par, a imbrancit-o și i-a luat cu forța din mana telefonul soției, pentru ai verifica…


Ce parere ai despre aceasta stire?