Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Discuție Iohannis-Shhaideh. Ce au discutat cei doi

Publicat:

a fost sunata de președintele , iar cei doi ar urma sa aiba o intalnire saptamana viitoare. 

Convorbirea ar fi avut loc imediat dupa declarația de presa a președintelui Iohhanis, relateaza .

[citeste si]

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora: Klaus Iohannis a discutat cu Zelenski la telefon in plin scandal pe sistemul Patriot

11:40, 21.05.2024 - Situația din Ucraina e din ce in ce mai tensionata, iar țara invecinata are nevoie de tot mai multa susținere din partea NATO. Recent, Ucraina a cerut sa primeasca un sistem Patriot, insa Romania nu a dorit sa il ofere.

Ciolacu a discutat cu Iohannis despre trimiterea unui sistem de rachete Patriot in Ucraina. Decizia se va lua in CSAT

23:00, 14.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema relocarii unui sistem de rachete Patriot in Ucraina, subliniind ca o decizie pe acest subiect se va lua in urma unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit spotmedia.ro. La randul sau, ministrul Apararii, Angel…

Ciolacu a discutat cu Iohannis despre trimiterea unui sistem de aparare Patriot in Ucraina: Umeaza o decizie in CSAT

14:10, 14.05.2024 - Premierul Ciolacu a declarat, marti, ca a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis despre trimiterea unui sistem Patriot catre Ucraina, refuzand sa-și arate poziția pe aceasta tema și subliniind ca urmeaza sa se ia o decizie in acest sens in CSAT.

Ciolacu a discutat cu Iohannis despre trimiterea unui sistem Patriot in Ucraina: Decizia o luam in CSAT. Ne apara și pe noi

13:55, 14.05.2024 - Premierul Ciolacu a declarat, marti, la Brasov, ca a avut o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, despre donarea unui sistem Patriot catre Ucraina, el aratand ca urmeaza sa se ia o decizie in CSAT, transmite News.ro.

Jens Stoltenberg face primul anunț, dupa ce a discutat cu Iohannis la telefon: Aliații sa caute atent!

21:55, 16.04.2024 - Secretarul general al NATO afirma, marti seara, dupa discutia cu presedintele Klaus Iohannis, ca Romania este esentiala pentru apararea Flancului Estic al Aliantei si va continua sa sprijine Ucraina.

Iohannis s-a intalnit cu Zelenski, in Lituania, inainte de summitul Celor Trei Mari. Ce au discutat cei doi lideri

17:15, 11.04.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat ca a avut o discutie substantiala, la Vilnius, cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, in care a reiterat sprijinul ferm al Romaniei pentru Ucraina, scrie observatornews.ro .

La Cotroceni s-a discutat un plan uriaș pus in mișcare de Romania: țara noastra devine o forța in Europa/ VIDEO

17:40, 09.04.2024 - Directorul General al Agenției Internaționale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a fost in Romania și a fost primit de inalții oficiali, inclusiv de catre președintele Klaus Iohannis. Pe agenda discuțiilor s-a aflat și proiectul reactoarelor modulare mici (SMR). Acesta este noul trend in…

Klaus Iohannis a primit-o pe Roberta Metsola la Palatul Cotroceni. Cei doi au discutat despre alegerile europarlamentare

13:51, 06.03.2024 - Alegerile europarlamentare din acest an, respectiv importanta pastrarii vocii pro-europene a Romaniei la Bruxelles, au reprezentat tema discutiilor avute miercuri, la Palatul Cotroceni, de seful statului Klaus Iohannis cu presedintele Parlamentului European, Roberta Metsola.


Ce parere ai despre aceasta stire?