Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Din Goddess Andreea s-a transformat în Loulou, sexy artista! Fosta concurentă "X Factor" are un nou single INCENDIAR!

Publicat:

A facut furori pe scena de la "X Factor" si a reusit sa cucereasca inimile telespectatorilor, iar acum Goddess Andreea, devenita Loulou, se pregateste sa calce pe urmele celebrei .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu pentru Bella Santiago. Artista este devastata: „Am fost atat de fericiți!”

18:05, 19.06.2024 - Momente cumplite pentru Bella Santiago! Cantareața este in doliu, dupa ce fratele ei s-a stins din viața. Fosta caștigatoare X Factor a facut anunțul trist pe rețelele sociale. Totodata, vedeta a transmis și un mesaj emoționant in care ii mulțumește acestuia pentru toate clipele frumoase petrecute impreuna.…

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Madalina Ghenea: Moment incendiar la o petrecere privata: S-a urcat pe masa, iar rochia despicata aproape a dezvaluit totul! FOTO VIBRANT

11:30, 26.05.2024 - Madalina Ghenea: moment Incendiar la o petrecere privata - Rochia despicata era sa ii joace festeMadalina Ghenea a fost la un pas de o gafa de proporții,  din cauza rochiei despicate, dupa ce s-a urcat pe o masa la o petrecere! Fosta iubita a lui Dimitrov s-a urcat pe masa, inconjurata de barbați, dar…

Iulia Albu, cu parul brunet și ciufulit. La ce look neașteptat a apelat fosta concurenta de la America Express

13:25, 09.05.2024 - Iulia Albu a facut senzație in mediul online cu o fotografie ce a atras toate privirile fanilor. Criticul de moda s-a afișat pe rețelele sociale cu o peruca bruneta și cu parul ciufulit. Noul look la care a apelat i-a luat prin surprindere pe internauți.

Iuliana Pepene face Paștele singura. De ce a luat aceasta decizie fosta concurenta de la America Express

21:01, 03.05.2024 - Poate v-ați gandit ca vedetele din showbizul romanesc au mereu planuril facute pentru diferite evenimente, dar nu este mereu așa! Iuliana Pepene marturisește ca va petrece de una singura Sarbatorile Pascale, alegand sa gateasca preparatele preferate, in timp ce are mare grija de silueta sa.

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Evelyn Balu, povestea de viața care i-a uimit pana și pe jurați. Ce a spus despre fosta casnicie

23:25, 01.04.2024 - Evelyn Balu i-a uimit pe jurați cu povestea dureroasa de viața pe care a spus-o in ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie. Concurenta le-a spus chefilor cum a ajuns sa fie o victima a violenței domestice.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?