Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DIICOT a SĂLTAT mai mulți traficanți: transportau COCAINĂ în rezervorul unei mașini

Publicat:

Operațiune a DIICOT. Mai mulți traficanți de droguri au fost arestați dupa ce au fost prinși in timp ce transportau cocaina. Patru persoane au fost arestate pentru introducerea in tara de droguri de mare risc si trafic de droguri de mare risc dupa ce, in rezervorul unuia dintre autoturismele cu care se intorceau din Germania au fost gasite doua sticle de plastic de cate 0,5 litri in care se aflau 400 de grame de cocaina, conform Mediafax.

Citește și: BUBUIE scandalul in PNL Timiș: UN GREU al partidului contesta LISTA pentru CJ Timiș și face plangere la Orban

”La data de 15.08.2020,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gorghiu, dupa ce procurorii au prins la Sunwaves traficanți de droguri: DIICOT face treaba buna

16:21, 07.05.2024 - DIICOT face treaba foarte buna, afirma ministrul Justiției, Alina Gorghiu, dupa ce procurorii au prins la Sunwaves traficanți de droguri: „Vor merge direct la inchisoare. Nu trebuie sa mai trecem printr-o tragedie precum cea de la 2 Mai”.

DIICOT a prins un 'pește mare', la Constanța: Traficant de cocaina si alte droguri, retinut

17:55, 23.04.2024 - Un barbat a fost retinut, marti, pentru trafic de droguri de mare risc dupa ce a fost depistat ca detinea si comercializa cocaina si alte substante psihoactive, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Heroina, pastile, seringi - patru traficanți de droguri, reținuți in Timiș

22:05, 18.04.2024 - Cantitați semnificative de substanțe interzise, inclusiv heroina, alprazolam, tramadol și canabis, precum și alte obiecte folosite pentru traficul de droguri au fost confiscate in Timiș. Patru traficanți au fost reținuți.

Dealer de droguri de mare risc din Olt, in arest preventiv. Vindea cu 500 lei o doza de cocaina

17:41, 12.04.2024 - Un traficant de droguri de mare risc a fost ridicat de procurorii DIICOt - Serviciul Teritorial Olt și ulterior arestat preventiv. Vindea droguri de mare risc, clienții sai platind 500 lei pentru o doza.

Rasturnare de situație in dosarul polițistului acuzat ca vindea cocaina in timpul serviciului / Ce au cerut procurorii DIICOT!

23:00, 02.03.2024 - Rasturnare de situație in dosarul „Droguri cu girofar”: procurorii DIICOT au cerut eliberarea din arest a unui inculpat, iar numele respectivului a disparut din proces, in locul sau fiind trimisa in judecata o femeie acuzata inițial de complicitate. Mai mult, conform instanței, polițistul traficant…

O batrana de 87 de ani din Ialomița, dealer de droguri. Vindea canabis si cocaina

13:15, 01.03.2024 - O femeie de 87 de ani este cercetata de DIICOT Ialomita intr-un dosar de trafic de droguri de risc, aceasta fiind acuzata ca a vandut canabis si cocaina cu suma de 1.700 lei la fiecare tranzactie, transmite Agerpres. Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de DIICOT, anchetatorii au pus in aplicare…

Femeie de 87 de ani cercetata pentru trafic de droguri. Octogenara iși ajuta nepoții sa vanda cocaina și canabis

13:05, 01.03.2024 - O femeie de 87 de ani este cercetata de DIICOT Ialomita intr-un dosar de trafic de droguri de risc, aceasta fiind acuzata ca a vandut canabis si cocaina cu suma de 1.700 lei la fiecare tranzactie, conform unui comunicat de presa transmis de DIICOT, vineri.


Ce parere ai despre aceasta stire?