Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana Stefanescu a salvat o batrana de la moarte!

Publicat:

a salvat in urma cu cativa ani o batrana de la moarte, oferindu-se sa o ajute si sa ii gaseasca un camin.

Citeste articolul mai departe pe antena2.ro…  

Sursa articol: antena2.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz tulburator la Suceava: copiii și-au salvat de la moarte mama amenințata de soț. Baiatul s-a aruncat in calea cuțitului

16:21, 27.05.2024 - Doi copii si-au salvat de la moarte mama care era amenintata cu un cutit de tatal lor. Baiatul in varsta de 11 ani a incercat sa-i tina piept tatalui furios, dar a fost și el agresat. Cand a vazut ca vietile le sunt in pericol, fata de 15 ani a sunat la 112.

Doi copii si-au salvat de la moarte mama amenințata de tata. Baiatul s-a aruncat in calea cutitului, iar sora lui a sunat la 112

16:00, 27.05.2024 - O fetita din județul Suceava a sunat la numarul de urgenta 112, dupa ce mama sa a fost amenintata cu cutitul de tatal fetei. Unul dintre fratii sai a intervenit pentru ca femeia sa nu fie injunghiata.

VIDEO Moarte șocanta in sportul romanesc: Un campion a cazut pe scari și nu a mai putut fi salvat

13:10, 19.05.2024 - Clubul SCM Zalau a transmis, duminica, un mesaj de condoleante dupa decesul tragic, la doar 56 de ani, al lui Sorin Pop, fost jucator si antrenor al echipei de volei, iar in ultimii ani secund la Stiinta Explorari Baia Mare. Sorin Pop era casatorit și avea o fiica.

Star Matinal. Dan Ciotoi, lupta crunta cu boala! Cum a fost salvat artistul, in ultima clipa. A fost la un pas de moarte: ”Daca intarziam cateva ore...” / VIDEO

11:15, 13.05.2024 - Dan Ciotoi a trecut printr-o perioada cumplita, cand a fost la un pas de moarte. Artistul a dus o lupta crunta și se gandește cu groaza la acea perioada din viața lui. Artistul a fost operat de urgența și a primit doar veștile de care s-a temut dun partea medicilor.

Polițiștii argeșeni au salvat de la moarte o mama a patru copii. Cine sunt agenții care au acționat ca la carte

14:00, 14.04.2024 - Doi polițiști, aflați la o intervenție intr-o comuna din Argeș, au auzit un strigat de ajutor de la o locuința vecina și au sarit imediat Au gasit o femeie in stare de inconștiența, care respira greu, și i-au acordat primul ajutor.

Polițiștii din Basvov care au salvat o femeie de la moarte

11:20, 14.04.2024 - Prezența de spirit și cunoștințele de prim ajutor ale unui polițist din cadrul Secției de Poliție Rurala Bascov au facut posibila evitarea unei tragedii. In cursul zilei de 13 aprilie a.c., un echipaj din cadrul Secției de Politie Rurala Bascov, alcatuit din Ionuț, cu gradul de Agent Șef de poliție,…

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.

Caz halucinant in Galați. Un elev a fost injunghiat la școala, de un necunoscut. Detaliul care l-a salvat de la moarte

14:35, 04.04.2024 - Inca un incident halucinant s-a petrecut in Galați! Un elev a fost injunghiat la școala, de un necunoscut. Copilul a fost intr-un pericol urias și la un pas de moarte, dar un detaliu i-a salvat viața. Polițiștii fac cercetari in acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?