Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DIALOG în &romgleză& între hoţ şi poliţist. Cum se apară un ţigan ROMÂN prins la furat în Anglia VIDEO

Publicat:

Un tigan  a fost prins la furat in , insa acesta s-a aparat intr-un mod original.

Acesta a fost tras pe stanga dupa ce politia a vazut filmarea de pe camera de luat vederi montata pe strada, cand un conducator al unei dubite verde a fugit cu niste haine pe care locuitorii orasului le donasera pentru nevoiasi.

Prins asupra faptului, hotul a sustinut ca in dubita in care si-a bagat marfa erau intr-adevar donatii, pe care urma sa le duca la destinatie.



Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene șocante intr-o benzinarie din București! Polițist lovit in cap de hoțul prins la furat

10:31, 03.06.2024 - Scene șocante s-au petrecut intr-o benzinarie din București. Un polițist de la Rutiera a fost lovit in cap dupa ce a vrut sa prinda un hoț. Agresorul a fost, pana laurma, imobilizat cu ajutorul angajaților de la stația peco."La data de 03 iunie a.c.

Un roman și-a cumparat BMW X6 in rate, din Anglia. Ce surpriza a avut la un control al Poliției de Frontiera

12:56, 22.05.2024 - Politistii de frontiera din Iasi au indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un roman, care cumparase mașina in rate, din Marea Britanie. Mașina figura in bazele de date ca fiind furata.

Un barbat prins intr-un BMW X6 raportat furat a spus ca a luat mașina in rate și nu credea ca o sa aiba probleme daca nu mai platește

12:05, 22.05.2024 - Politistii  din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit  un autoturism de lux care figura in bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, informeaza un comunicat de presa.

Un roman a ramas in Iași fara BMW-ul X6 de lux pe care l-a cumparat in rate din Anglia și l-a adus in țara

11:50, 20.05.2024 - BMW-ul de lux al unui roman a fost confiscat de polițiștii de frontiera, dupa un control de rutina pe o șosea din Iași, anunța site-ul Poliției de Frontiera. Barbatul cumparase mașina in rate, din Anglia.Politistii de frontiera din cadul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit…

Familia Mikey Mouse la furat in Italia

09:15, 20.05.2024 - Un roman costumat in Mikey Mouse care era insoțit de o femeie imbracata in costumul lui Mini Mouse au fost prinși la furat in Italia. The post Familia Mikey Mouse la furat in Italia appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Autoturism de lux semnalat furat din Marea Britanie, descoperit in trafic de politistii de frontiera

11:40, 19.05.2024 - Politistii de frontiera din cadul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit in cadrul unei actiuni si indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism de lux, care figura in bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie. In ziua de 18 mai a.c, in jurul orei…

Roman de 14 ani, prins cu 100 km/h pe strazile din Viena: ”Mergeam la fast-food”

15:00, 02.05.2024 - Un roman de doar 14 ani a pus pe jar poliția din Viena, la inceputul acestei saptamani. Copilul a luat mașina mamei sale și a pornit alaturi de un alt prieten catre un fast-food. Pe strazile din Viena a avut loc o urmarire ca in filme, iar baiatul de 14 ani a condus cu viteza […] The post Roman de 14…

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.


Ce parere ai despre aceasta stire?