Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri incendiare ale Israelei despre soţul ei, Liviu! Amănuntele neştiute de nimeni

Publicat:

Invitata în cadrul emisiunii "", Israela a facut mai multe dezvaluiri incendiare legate de Liviu, actualul ei sot de care urmeaza sa divorteze.

Israela a povestit ca Liviu are un comportament cel putin ciudat în ultima vreme, iar acest lucru o face sa îsi doreasca ca vietilor sa se desparta, chiar daca îi leaga foarte multe lucruri.

VIDEO / Israela, în lacrimi la TV! Vrea sa divorteze de Liviu, dar parca îi pare rau: "Nu am mai facut dragoste de..."

"Liviu înainte avea carisma, acum fug…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente de coșmar pentru o romanca, dupa ce a vrut sa divorțeze de soțul grec. Barbatul ar fi vrut sa o omoare de fața cu copiii. Ce alte acuzații ii mai aduce

17:25, 29.05.2024 - O romanca susține ca a trait un coșmar in perioada in care se afla in Grecia. Maria a reușit sa se intoarca in Romania, dar nu fara scandal. Tatal copiilor ei o acuza ca i-a rapit pe cei mici, in timp ce ea spune ca a fost la un pas de a fi omorata.

Ce are interzis Sorana Cirstea in fiecare zi. Dezvaluiri incendiare ale sportivei. Nimeni nu stia aceste lucruri

12:20, 25.05.2024 - S-a aflat ce are interzis Sorana Cirstea in fiecare zi. Dezvaluiri absolut incendiare ale celei mai bine clasate jucatoare de tenis din Romania. Sorana Cirstea s-a decis sa vorbeasca despre una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta toata lumea.

Sorana Cirstea, anunt clar despre retragere! Dezvaluiri incendiare ale sportivei. Nimeni nu stia aceste lucruri

08:00, 23.05.2024 - Sorana Cirstea, anunt clar despre retragere! Sportiva noastra face dezvaluiri incendiare despre momentul cand va spune adio tenisului. Sorana Cirstea, iubita fiului lui ion Tiriac s-a decis sa dea cartile pe fata. Nimeni nu stia aceste lucruri.

Amna, dezvaluiri neașteptate la 5 ani de la divorț. „E greu sa fii singur. Incerc sa le spun oamenilor”

14:25, 20.04.2024 - Amna și sotul ei au divortat in 2019, dupa 9 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baiat. Artista a dezvaluit recent cum este viata ei la cinci ani de la divort și ce a ajutat-o sa mearga mai departe. Vedeta a facut recent dezvaluiri tulburatoare despre viața de mama singura. Desparțirea de Cristi…

Star Matinal. Roxana Nemeș, dezvaluiri despre relația cu soțul ei. De ce au fost desparțiți timp de un an: "Nu știam sa..." / VIDEO

09:56, 26.03.2024 - Roxana Nemeș s-a desparțit, in secret, de soț. Artista a spus adevarul despre tot ce se intampla in casnicia ei dupa ce a trecut peste infidelitate. Care au fost motivele pentru care au decis sa se separe.


Ce parere ai despre aceasta stire?