Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvaluire soc! Monica Bellucci este lesbiana

Publicat:


2 Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Italia, se pare ca a avut relatii intime si cu femei, nu numai cu barbati.

Fiica cantaretului , Rosalinda, a declarat recent pentru revista "Diva e Donna" ca a avut relatii intime cu , dar si cu alte actrite cunoscute. Rosalinda a recunoscut pentru prima oara ca s-a iubit cu celebra actrita în tinerete, avand o legatura cu actrita acum în varsta de 47 de ani.

"Ne-am iubit nebuneste în tinerete, dar am privit…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic: „Oamenii aștia...”

18:46, 16.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic. Cantareața a facut declarații neașteptate despre fostul ei partener de viața. Iata ce a dezvaluit vedeta!

O dansatoare a fost strangulata de iubitul ei, in timp ce intrețineau relații intime

13:11, 16.05.2024 - Un medic legist a emis un avertisment dupa ce o ancheta a stabilit ca o femeie a fost strangulata de iubitul ei, in timp ce intrețineau relații intime. Georgia Brooke, de 26 de ani, a fost sufocata de Luke Cannon, care a fost și el gasit mort a doua zi, a transmis serviciul de medicina […] The post…

Un roman a devenit eroul unei femei, in Italia. Adolescentul a fost premiat de președintele țarii, dupa ce i-a salvat viața acesteia

11:25, 29.04.2024 - Gest impresionant! Un roman a devenit eroul unei femei in Italia, dupa ce i-a salvat viața. Adolescentul are 15 ani, s-a nascut intr-o familie de romani și a fost premiat de președintele Italiei, Sergio Mattarella. Baiatul a primit o distincție deosebita.

Sore, prima vacanța alaturi de noul iubit și fiica ei. Ce destinație a ales cantareața de aceasta data: „In formula extinsa” / FOTO

13:40, 22.04.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni ca Sore adora sa calatoreasca, iar de curand, a plecat in prima vacanța impreuna cu noul iubit și fiica lor. Cei doi au fost in vacanța și in Italia, iar ieri au ajuns in Maldive, impreuna cu Erin.

Adolescenta batuta cu coada lopeții de tatal suparat ca vorbește cu baieți pe Facebook

14:26, 12.04.2024 - Un barbat din Iași a fost condamnat la doi ani și patru luni de inchisoare cu suspendare de catre judecatorii ieșeni pentru ca și-a batut de mai multe ori fiica de 15 ani. Barbatul s-a suparat ca fata vorbea cu baieți pe Facebook. Agresiunile au avut loc in urma cu un an, in aprilie 2023. Fata a fost…

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

Catrinel Menghia a nascut al doilea copil. Prima imagine cu bebelușul ei. „Caroline este deja innebunita dupa tine”

10:20, 23.03.2024 - Catrinel Menghia și iubitul ei, Massimiliano Di Lodovico sunt in culmea fericirii. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara și au dezvaluit deja numele bebelușului, la scurt timp dupa ce a venit pe lume. In luna noiembrie a anului trecut, Catrinel Menghia a anunțat ca una dintre marile ei dorințe…


Ce parere ai despre aceasta stire?